Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos romantiska dejt lyxkrogen

- 24/04/2019, 11:55 -

Bianca Ingrosso unnade sig lite vardagslyx i form av en härlig dejtnight på lyxkrogen Strandvägen 1 i Stockholm, där det beställdes in god mat och dryck.

Influencerdrottningen och TV-profilen Bianca Ingrosso, 24, är upp över öronen förälskad i pojkvännen Phillipe Cohen, 25. Paret gick som bekant skilda vägar i höstas, men efter månader av hjärtesorg och tårar så hittade de tillbaka till varandra.

Bianca berättar nu öppet om de starka känslorna, och relationen verkar bättre än någonsin för paret. I det senaste avsnittet av podcasten "Har du sagt A får du säga B" gick Bianca in på detalj om vad som är så fantastiskt med den "nya" kärleken.

– Det har varit väldigt mycket mys. Väldigt mycket sex. Allting är väldigt passionerat. Han tar ju inte mig en dag för givet, eller oss. Vi kan ligga och kolla på varandra när vi ligger i soffan och kollar på "Modern Family" och bara "det här är så sjukt att vi är här igen". Jag är så kär, sa Bianca lyriskt och fortsatte:

– Att vi ännu en gång går och äter middag på vår favoritrestaurang, när vi går på promenader, att vi håller varandra i handen. När pirret bara rusar genom hela kroppen och båda två ba säger samtidigt "jag älskar dig".

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso är riktigt nykära. Bildkälla: Instagram/flippcohen

Just intresset för riktigt god mat och härliga restaurangbesök är något som ligger både Bianca och Phillipe varmt om hjärtat. På deras respektive Instagramkonton så kan följarna ofta ta del av bilder på mumsiga rätter. Och under tisdagskvällen så begav sig turturduvorna ut för en riktig dejtnight.

I den glittrande vårsolen slog sig paret ner vid ett bord på lyxrestaurangen Strandvägen 1 i Stockholm, och där beställde de in både lammspett, rotisserad kyckling, pimientos, mandlar och lite plock. Dessutom blev det iskall öl till maten.

I klippet ovan kan du se mer från Bianca och Phillipes dejt!

Nyligen skrev Nyheter24 om Biancas ilska efter ett besök på en annan lyxrestaurang. Mer om det kan du läsa här.