Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skrik, kaos och tårar under parceremonin i Paradise Hotel: "Falska h*ra"

- 24/04/2019, 22:40 -

Ja, det blev minst sagt ett dramatiskt slut på kvällens avsnitt av Paradise Hotel. Paulina "Paow" Danielsson fick lämna och det gjorde hon dramatiskt.

Årets upplaga av Paradise Hotel har levererat mycket av allt. De färgstarka deltagarna har bråkat, gråtit, skrattat, festat och spelat hårdare än någonsin. Känslorna har sprakat åt alla håll och kanter och deltagarna har minst sagt bjudit på mycket guppande täcken. Kärlek har spirat, man har huggit varandra i ryggen och det har varit en fartfylld resa hela säsongen. 

Paow
Paulina "Paow" Danielsson har varit med för sin tredje gång. Bildkälla: TV3

En av deltagarna som i sedvanlig ordning levererat mycket av det goda är Paulina "Paow" Danielsson. Detta blev den tredje gången Paulina är med i Paradise och sist hon deltog vann hon tillsammans med Eric Hagberg 2014. 

I år spelade hon till en början med Jeppe Johansson, men på grund av olika omständigheter tvingades han lämna, vilket satte Paow i en mer ostadig bana resten av sin vistelse. Hon åkte ut en gång men lyckades komma tillbaka. Men under kvällens parceremoni var det dags igen då Claudia Tahvanainen körde ut henne.

Det hela slutade i kaos, bråk och tårar. 

Paow
Paow skickades ut i kvällens Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Se klippet från kvällens program i spelaren ovan.