Skrik, kaos och tårar under parceremonin i Paradise Hotel: "Falska h*ra"

Ja, det blev minst sagt ett dramatiskt slut på kvällens avsnitt av Paradise Hotel. Paulina "Paow" Danielsson fick lämna och det gjorde hon dramatiskt.


Årets upplaga av Paradise Hotel har levererat mycket av allt. De färgstarka deltagarna har bråkat, gråtit, skrattat, festat och spelat hårdare än någonsin. Känslorna har sprakat åt alla håll och kanter och deltagarna har minst sagt bjudit på mycket guppande täcken. Kärlek har spirat, man har huggit varandra i ryggen och det har varit en fartfylld resa hela säsongen. 

Paulina "Paow" Danielsson har varit med för sin tredje gång. Bildkälla: TV3

En av deltagarna som i sedvanlig ordning levererat mycket av det goda är Paulina "Paow" Danielsson. Detta blev den tredje gången Paulina är med i Paradise och sist hon deltog vann hon tillsammans med Eric Hagberg 2014. 

I år spelade hon till en början med Jeppe Johansson, men på grund av olika omständigheter tvingades han lämna, vilket satte Paow i en mer ostadig bana resten av sin vistelse. Hon åkte ut en gång men lyckades komma tillbaka. Men under kvällens parceremoni var det dags igen då Claudia Tahvanainen körde ut henne.

Det hela slutade i kaos, bråk och tårar. 

Paow skickades ut i kvällens Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Se klippet från kvällens program i spelaren ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.