Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paows ärliga ord om Sigrid Bernson: "Hon känns klängig"

- 25/04/2019, 16:13 -

Nyheter24 träffade Paulina "Paow" Danielsson under en afterwork på restaurang Coco & Carmen i Stockholm. Där berättar hon bland annat om vad hon tycker om Let's Dance-aktuella Sigrid Bernson.

Kärlekshistorien mellan Let's Dance-profilen Sigrid Bernson, 30, och realitystjärnan Samir Badran, 28, tog slut för några månader sedan. Nu har det ryktats om att Sigrid har hittat kärleken igen, denna gång med artisten och danspartnern Robin Bengtsson, 28.

Men det är ett kärleksrykte som har dementerats kraftigt. I en intervju med Nyhetsmorgon så tonade de ned romansen rejält och påpekade att det gick att dansa tillsammans som singlar.

– Det är faktiskt fullt möjligt, tro det eller ej. Vi börjar väl tröttna lite på det där tjatet även om det lugnat sig lite, säger Robin Bengtsson i programmet. 

– Ja, det var värst i början, sa Sigrid Bernson.

Nu har Paradise Hotel-profilen Paulina "Paow" Danielsson uttalat sig om Sigrid och Robins relation under en afterwork med Nyheter24 på restaurang Coco & Carmen i Stockholm. När Paow får frågan om hon tror att Let's Dance-profilerna har någonting på gång så tror hon att det mycket väl kan stämma. 

– Jag bodde med Ellen Bergström för många år sedan och då dejtade hon Robin. Hon (Sigrid) verkar vara hans (Robins) typ av tjej. 

Paulina Paow Danielsson
Paulina Paow Danielsson bodde med skådespelerskan Ellen Bergström som dejtade artisten Robin Bengtsson.

Paow säger att hon bara är bekant med Robin och Sigrid känner hon inte överhuvudtaget. Men Samirs ex-flickvän hade realitystjärnan starka åsikter om.

– Hon känns typ kändiskåt. Men det kanske inte är sant. Jag är ju kompis med några kändisar som inte tycker om henne för att hon alltid har varit så himla klängig. Inte på Samir, det vet jag ingenting om, men på andra. Hon har varit på andra kändisar innan. 

Vilka kändisar då?

– Det vet jag inte, jag fick bara höra det av Isabel Adrian som sa det. 

Kommer Sigrid och Robin bli ett par?