Så mycket spenderar Paow ute på krogen.
Paow avslöjar vart hon går ut någonstans i Stockholm. - Foto: Pixabay, Maja Suslin/TT

Så lite pengar spenderar Paow när hon är ute på krogen

Paulina "Paow" Danielsson träffade Nyheter24 under en afterwork på restaurang Coco & Carmen. Där avslöjade hon allt från hur mycket pengar hon spenderar till vilka klubbar hon går till för att ragga.


PH-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 25, träffade Nyheter24 under en afterwork på restaurang Coco & Carmen i Stockholm. Och när vi väl hade satt oss för en drink så avslöjade hon vilka klubbar och barer hon gillar att besöka när hon känner sig på festhumör.

– Ibland är jag på söder och dricker öl, men jag har en förkärlek för Stureplan. Jag älskar klubbar som V, Hells och Spy Bar, säger hon till Nyheter24.

Paow menar på att hon är uppväxt i innerstan och att hennes vänner ofta besöker klubbar kring den ikoniska svampen. Men vad dricker hon då undrar du? Champagne såklart! 

Och är "Paow" sugen på att flirta lite så har hon ett guldkorn som hon håller extra varmt om hjärtat.

– Café Opera på onsdagar. Jag gillar killar som är lite yngre och där är ju folk mellan 18-21 år. Det kanske är lite ungt, men så är det, säger hon.

Paow avslöjar hennes förkärlek till klubbarna kring Stureplan.

Varför attraheras du av yngre killar?

– För att de är lite oerfarna. Dessutom gillar jag utseendet på unga killar, att man ser lite pojkig ut. Men om någon är äldre men ser lite ung ut så brukar jag gilla det också – det är det som jag dras till. 

– Man brukar ofta dras till folk som är lika ens ex så jag antar att det är någonting sådant som jag fastnat i. Det är en ond cirkel. 

Brukar du dansa på krogen?

– Hallå? Dansgolvet är för folk utan pengar. 

Hur mycket brukar du lägga ut när du är ute på krogen?

– Oftast ingenting. Min största utgift är taxiresor. En gång blev jag till och med bjuden på taxi för att chauffören tyckte synd om mig för att jag hade åkt ur Paradise hotel.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur mycket pengar spenderar du ute på krogen?
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.