Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice och Phillipes flört innan Bianca Ingrosso: "Vi hånglade"

- 29/04/2019, 12:00 -

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. I Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs senaste video kommer det fram lite allt möjligt. Bland annat att Alice och Phillipe haft en liten fling innan han blev tillsammans med Bianca.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har de senaste året kommit att bli väldigt nära vänner. Tjejerna träffades inom influenser-sfären och bestämde sig efter ett tag att starta upp podden "Alice & Bianca – säger man A måste man säga B" som snabbt kom att bli en av Sveriges största poddar.

I podden pratar tjejer om allt mellan himmel och jord och mamma Pernilla Wahlgren har många gånger tyckt att Alice & Bianca är för öppna. 

– Men herre gud måste de berätta precis allt i detalj? Det blir ju rubrik efter rubrik om saker man trodde skulle stanna inom familjen, skrattade Pernilla i Wahlgrens värld. 

Men riktigt allt har inte berättats. 

Bianca & Phillipe
Bianca och Phillipe gjorde slut i slutet av 2018, men har nu blivit tillsammans igen. Bildkälla: Stella Pictures

Som alla vet så gjorde Bianca och Phillipe slut i slutet av förra året. Parets break up tog hårt på Bianca. Men efter cirka tre – fyra månader valde de att träffas på nytt och det hela slutade med att de blev tillsammans igen. Någonting som Biancas följare snabbt luskade ut. 

"Haft en fling med Alice"

I en av Bianca och Alice senaste videos svarar tjejerna på konstiga frågor som deras fans fått ställa. En av de frågorna löd: "Vad var ert första intryck av varandras pojkvänner?"

– Att Philip var tråkig, svarar Bianca snabbt om Alice pojkvän Philip Wong. Men det har ju ändrats nu, tillägger hon. 

Alice & Philip Wong
Alice tillsammans med sin stora kärlek Philip Wong. Bildkälla: Alice Stenlöf Instagram

– Lång och populär, svarar Alice om Phillipe Cohen

Det som sedan berättar kom som någonting utav en chock för många av tjejernas fans. Phillipe har nämligen haft en liten fling med Alice back in the days. 

– Ni har ju hånglat, säger Bianca till allas förvånande röster. 

– Det var när jag gick i åttan eller nian ungefär, tillägger Alice. 

Har du hånglat med någon av dina vänners partners?