Alice och Phillipes flört innan Bianca Ingrosso: "Vi hånglade"

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. I Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs senaste video kommer det fram lite allt möjligt. Bland annat att Alice och Phillipe haft en liten fling innan han blev tillsammans med Bianca.


Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har de senaste året kommit att bli väldigt nära vänner. Tjejerna träffades inom influenser-sfären och bestämde sig efter ett tag att starta upp podden "Alice & Bianca – säger man A måste man säga B" som snabbt kom att bli en av Sveriges största poddar.

I podden pratar tjejer om allt mellan himmel och jord och mamma Pernilla Wahlgren har många gånger tyckt att Alice & Bianca är för öppna. 

– Men herre gud måste de berätta precis allt i detalj? Det blir ju rubrik efter rubrik om saker man trodde skulle stanna inom familjen, skrattade Pernilla i Wahlgrens värld. 

Men riktigt allt har inte berättats. 

Bianca och Phillipe gjorde slut i slutet av 2018, men har nu blivit tillsammans igen. Bildkälla: Stella Pictures

Som alla vet så gjorde Bianca och Phillipe slut i slutet av förra året. Parets break up tog hårt på Bianca. Men efter cirka tre – fyra månader valde de att träffas på nytt och det hela slutade med att de blev tillsammans igen. Någonting som Biancas följare snabbt luskade ut. 

"Haft en fling med Alice"

I en av Bianca och Alice senaste videos svarar tjejerna på konstiga frågor som deras fans fått ställa. En av de frågorna löd: "Vad var ert första intryck av varandras pojkvänner?"

– Att Philip var tråkig, svarar Bianca snabbt om Alice pojkvän Philip Wong. Men det har ju ändrats nu, tillägger hon. 

Alice tillsammans med sin stora kärlek Philip Wong. Bildkälla: Alice Stenlöf Instagram

– Lång och populär, svarar Alice om Phillipe Cohen

Det som sedan berättar kom som någonting utav en chock för många av tjejernas fans. Phillipe har nämligen haft en liten fling med Alice back in the days. 

– Ni har ju hånglat, säger Bianca till allas förvånande röster. 

– Det var när jag gick i åttan eller nian ungefär, tillägger Alice. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hånglat med någon av dina vänners partners?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.