Meghan Markle och Prins Harry skickade dyr present till Idris Elba
Meghan Markle och prins Harry skickade en riktigt dyr present till Idris Elba. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Meghan Markles och prins Harrys bröllopspresent till Idris Elba

Den 26 april gifte sig "Luther"-skådespelaren Idris Elba med modellen Sabrina Dhowre. Parets vänner Meghan Markle och prins Harry kunde inte närvara på bröllopet – men de skickade en riktigt flådig present istället.


I fredags gifte sig skådespelarhunken Idris Elba, 46, med modellen Sabrina Dhowre, 30. Det lyxiga bröllopet ägde rum på lyxhotellet Ksar Char-Bagh i Marrakech, Marocko. 

På plats fanns 150 gäster, och Idris 17-åriga dotter Isan var brudtärna. Sångerskan Diana Ross ska även ha uppträtt på festligheterna – men två personer som saknades under ceremonin var Meghan Markle och prins Harry.

Idris har känt Harry och Meghan ett bra tag, och han är framförallt vän med Harrys pappa prins Charles

Sabrina och Idris Elba har varit ett par sedan 2017 då de träffades på en filminspelning. Bildkälla: Stella Pictures

Var DJ på Meghan och Harrys bröllop

Dessutom så var faktiskt Idris – som även är en framgångsrik DJ – mannen som valde musiken på Meghan och Harrys bröllopsfest. 

I en intervju har Idris tidigare berättat om hur det gick till när han fick förfrågan. Prins Harry hade stegat fram till Idris på en fest och sedan slängt ur sig ett "Tjena mannen, vad gör du den 19 maj?". 

När Idris då hade svarat att han inte hade några speciella planer så hade Harry direkt frågat om Idris skulle vilja vara DJ på hans bröllop.

– Jag sa typ "Är det här ett skämt? Skämtar du?", berättade Idris i TV-showen Ellen, något som Bustle har rapporterat om.

Sabrina och Idris på Meghan och Harrys bröllop den 19 maj 2018. Här minglas det med Serena Williams och makarna George och Amal Clooney. Bildkälla: Stella Pictures.

Tavla för 86 000 kronor

Meghan är som bekant höggravid och beräknas föda vilken dag som helst, så det är inte så konstigt att Meghan och Harry valde att stanna hemma. Men paret såg till att skicka en riktigt fin bröllopsgåva till Idris och Sabrina.

Enligt Daily Mail så fick de nämligen en tavla av de trendiga konstnärerna Connor Brothers. Tavlan föreställer en glamourös 50-tals kvinna och texten "Varför passa in när du föddes för att sticka ut?". 

Den här tavlan fick Idris och Sabrina från Meghan och Harry. Bildkälla: Instagram/connorbrothersofficial

Billig är den inte heller – hela 86 000 kronor betalade de för den snygga tavlan. Men det har nog paret Sussex råd med – tillsammans är nämligen Harry och Meghan goda för nästan 340 miljoner kronor. Mer om det kan du läsa här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du på något bröllop i sommar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.