Onsdag 25 Maj
Stockholm

Sigrid Bernsons kritik mot Farmen VIP: ”Min rygg knakade”

Sigrid Bernson
Sigrid Bernson är aktuell både i Farmen VIP och Let's Dance. Foto: Instagram/sigridbernson

Sigrid Bernson är inte alls nöjd med hur hon framställs i senaste avsnittet av Farmen VIP. På sin Insta-story säger hon att det inte bara var killarna som jobbade, utan att även hon jobbade på hårt – så att till och med ryggen knakade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sigrid Bernson, 30, är högaktuell med sin medverkan i två stora TV4-program. På måndagar ser vi henne leva som man gjorde för hundra år sedan – i Farmen VIP. Och på fredagar dansar hon loss med Robin Bengtsson, 29, i Let’s Dance. 

På Instagram har Sigrid Bernson nu gått ut med att hon inte alls är nöjd med hur saker och ting framställs i Farmen VIP. 

I måndagens avsnitt fick deltagarna besök av två nya utmanare, Isabel Adrian, 41, och Christian ”Kicken” Lundqvist, 47. 

– Jag tänkte bara säga det var inte bara killarna som jobbade och tjejerna var i köket, även om det verkar som det i det här programmet, säger Sigrid Bernson på sin Instagram-story, enligt Hänt.

Sigrid Bernson är aktuell i både Let's Dance och Farmen VIP. Bildkälla: Instagram/sigridbernson

”Kicken” fick bland annat hugga ved i avsnittet, vilket han beskriver som väldigt jobbigt. Han säger att han sågade så att svetten sprutade och ryggen knakade. 

På Instagram säger Sigrid att hon också jobbade hårt. 

– Jag hjälpte ”Kicken” att hugga ved, men det visade de dock inte. Men jag högg ved så min rygg knakade också. Det hade varit trevligt om de visade när man jobbade lite.

Se klippet ovan när Kicken hugger ved i Farmen VIP!

Farmen VIP sänds på måndag 20:00 på TV4.

Kommentera
Kopiera länk
Dela