Prins Harry och Meghan Markle har avföljt prins William och Kate
Prins Harry och Meghan Markle har avföljt prins William och Kate Middleton. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Meghan Markle och Harry har avföljt prins William och Kate Middleton

Meghan Markle och prins Harry följde bara prins William och Kate Middleton i en månad. Nu har Meghan och Harry avföljt dom på Instagram – men anledningen är faktiskt väldigt fin!


Det var för exakt en månad sedan som Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, skaffade ett gemensamt Instagramkonto. Under namnet The Duke and duchess of Sussex (hertigen och hertiginnan av Sussex) så har de snabbt fått över 5 miljoner följare.

Paret följde bara 16 personer, och Harrys bror prins William och hans hustru Kate Middleton var två av dom. Nu har Meghan och Harry avföljt William och Kates konto Kensington Royal, något som Page Six rapporterar.

Men anledningen är inte den infekterade relationen mellan Harry och William – utan det finns faktiskt en väldigt fin tanke bakom det hela...

Från vänster: prins Charles, prins William, Kate Middleton, Meghan Markle och prins Harry. Bildkälla: Stella Pictures

Både Harry och Meghan kommer under hela maj månad fokusera på att lyfta frågor kring psykisk ohälsa, detta då det i USA är Mental Health Awareness Month. Därför kommer de bara att följa konton som stödjer deras hjärtefråga.

"Vi vill stödja mental hälsa, kroppspositiva och det viktiga i mänsklig kontakt. Snälla gå till vår sida och klicka på "följer" för att se de konton vi följer och läs mer om deras arbete", skriver paret på sin Instagram, uppger People.

Några av de konton Harry och Meghan nu följer är Lady Gagas välgörenhetsorganisation Born This Way och Oprah Winfreys talkshow SuperSoul Sunday. Varje månad kommer paret att följa nya konton som reflekterar den fråga som de vill uppmärksamma. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

1 timme sedan
De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.