Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow tatuerar ansiktet – visar upp resultatet på Instagram

- 06/05/2019, 10:43 -

Paulina "Paow" Danielsson har utökat sin gaddsamling. Under helgens bravader valde hon att införskaffa sig en sprillans ny tatuering – i ansiktet.

Paulina "Paow" Danielsson, 25, har både en och två tatueringar som smyckar hennes kropp. Hon har under årens gång hunnit tatuera både armar, ben och fötter rygg – samt några av sina ex-pojkvänners namn. 

Paow och Lancelot
Paow valde under sin relation med Lancelot Hedman Graaf att tatuera in hans namn under bröstet. Bildkälla: Youtube
Paow
Hon placerade texten "Hoe is life" på handen. Bildkälla: Kattpaow Instagram

Och nog är det många som kan ha åsikter om textvalet. Men enligt Paulina själv finns det en särskild anledning till varför hon skaffade den.

"För ett par månader sedan så lärde jag känna Elli. Jag träffade henne under en mörk period i mitt liv där jag inte alls mådde bra. Jag försökte sköta mig men hur mycket jag än försökte må bra ha kul och träffa andra killar (ja jag var uppe i ett heartbreak som kändes som en enda stor panikångest attack)", skrev hon då. 

Hon förklarade att "Hoe is life" för henne innebär att må bra, värdesätta sig själv och inse att hennes kropp är hennes egen.

Tatuerade ansiktet

Men denna gång valde hon att göra någonting helt annat. Nämligen ansiktet. 

Det var under en utekväll som hon och en annan vän bestämde sig för att vara lite spontana och gadda ansiktet. En till person som var med var Marcelo Peña.

Marcelo la upp en bild på Paows nya gadd
Paow har nyligen valt att tatuera sitt ansikte. Bildkälla: Amarello Instagram
Paow
Här blir hon tatuerad. Bildkälla: Kattpaow Instagram
Paow
Resultatet! Bildkälla: Amerallo Instagram


Har du någon tatuering?