Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så lyckades en deltagare smyga in klamydia på PH-hotellet

- 06/05/2019, 11:59 -

Det var i årets säsong av Paradise Hotel som det plötsligt utbröt ett klamydiautbrott bland deltagarna. Nu berättar en av profilerna hur detta kunde ske.

Årets upplaga av Paradise Hotel har minst sagt levererat mycket av allt. De färgstarka deltagarna har bråkat, gråtit, skrattat, festat och spelat hårdare än någonsin. Känslorna har sprakat åt alla håll och kanter och deltagarna har minst sagt bjudit på mycket guppande täcken.

Pardise Hotel Sverige
Årets upplaga av Paradise Hotel har minst sagt levererat mycket av allt. Bildkälla: Viafree

På grund av alla de guppande täckena i programmet så testas alla deltagare innan inspelningen av varje säsong av Paradise Hotel. Deltagarna testas för allt ifrån klamydia till HIV. Men under årets säsong påstås det ha spridits klamydia inne på hotellet. Detta berättade bland annat Linnea Landström, 23, i Bladhs bikt som sänds på Viafree.

Men nu har en till deltagare gått ut och berättat lite om ryktet. 

Det var i veckans avsnitt av podden "I sanningens namn", som Marcus "Mcuze" Johansson delade med sig av allt som hade med årets säsong att göra. Bland annat om klamydiahärvan. 

Mcuze
Marcus "Mcuze" Johansson har utan tvekan varit en av de bäst omtyckta deltagarna i år. Bildkälla: Mcuze Instagram

– Så här var det. Vi testas cirka två veckor innan inspelningen sätter igång. Detta för att om någon nu skulle ha klamydia så hinner personen i det fallet gå på en penicillinkur innan inspelning. Men det som tros ha hänt denna gång var att någon har testat sig, sedan hunnit legat med någon precis innan avresan till Mexiko. 

Om Marcus själv fick det? 

– Nej jag klarade mig. Jag fick brev från två mottagningar när jag kom ut ur huset, men jag tror nästan att jag är immun, skrattar han. 

Vill du höra avsnittet i sin helhet – då kan du göra det här.

Har du haft klamydia? (Var ärlig nu din lilla räv)