Laila Bagge lägger barnplanerna på is.
Laila Bagge lägger barnplanerna på is. - Foto: Stella Pictures, Pixabay

Laila Bagge om barnplanerna: "Mina ägg fungerar inte längre"

Laila Bagge har lagt locket på när det gäller nya tillskott i familjen – i alla fall för tillfället. När Nyheter24 träffar henne för en intervju avslöjar hon att det enda alternativet för att kunna skaffa barn i framtiden är donatorägg.


Tv-profilen Laila Bagge, 46, har lagt barnplanerna med pojkvännen Korosh Kananian, 28, på is. När Nyheter24 träffade henne inför den nya säsongen av Lailaland, så avslöjar hon anledningen till beslutet.

–  Vi har lagt locket på när det gäller barnfrågan. Vi stänger det kapitlet just nu för vi vet att det inte riktigt fungerar som det ska och har valt att vänta lite med det, säger Laila Bagge till Nyheter24.

Laila och Korosh träffades hösten 2015 på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm. Nu bor de tillsammans med Lailas barn Liam och Kit i en rejäl lyxvilla på Lidingö som är värderad till 11,7 miljoner kronor. 

"Pratat sönder om barn"

Och paret har diskuterat länge om de ska försöka få ett nytt tillskott i familjen, men det är något som inte är aktuellt för tillfället.

– Vi har pratat sönder om det här med barn. För någonstans måste man också leva och vara lycklig och uppskatta det man har, säger hon.

Äggen fungerar inte längre

Bagge avslöjar också att anledningen till det nya barnbeskedet handlar om att hennes ägg inte fungerar längre.

– Det enda som går är genom donatorägg. Och då har vi inte lika bråttom. Vi vill vänta, andas lite och ta nya tag sen. Nu är det ett stängt kapitel, så får vi se om vi öppnar det igen, säger hon.

Laila Bagge och Korosh Kanadian har lagt barnplanerna på is.

Se klippet ovan när Laila Bagge avslöjar anledningen till de nya barnplanerna!

Den nya säsongen av Lailaland har premiär ikväll klockan 21.00 på TV3!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Laila Bagge få ett nytt tillskott i familjen i framtiden?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...