Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow avslöjar anledningen bakom de kastade drinkarna

- 07/05/2019, 11:53 -

Det var under förra helgen som Paulina "Paow" Danielsson hamnade i bråk under en av Swedish House Mafias konserter. "Det flög drinkar".

Det var under helgens bravader som Paradise Hotel-profilerna Paulina "Paow" Danielsson och Hanna Bodelsson rök ihop ute på en av Swedish House Mafias spelningar. Båda tjejerna befann sig i den så kallade VIP-loungen när plötsligt ett bråk sätter igång.

Enligt Hanna ska Paow ha kastat drinkar på henne, men Paow dementerar den informationen och påstod då att hon slog dem upp i taket. I vilket fall som helst så tvingades Hanna åka hem med två vänner för att byta kläder då alla fått sin beskärda del av sprit på sina kläder. 

Bråket ska ha handlat om en gruppchatt som båda tjejerna är med i. 

Paow och Hanna
Hanna och Paow var med i samma säsong och blev snabbt vänner. Bildkälla: Viafree
Paow och Hanna rök ihop
Hanna skrev ut under konserten att hon och Paow rykt ihop. Bildkälla: Hanna Bodelson Instagram
Paow
Paow svarade syrligt på sin egen Instagram. Bildkälla: Kattpaow Instagram

Under sin frågestund som Paow hade under veckan fick hon en fråga av en följare angående de flygande drinkarna. Hon passade då på att ge sin bild av vad som hände. 

Bild från Paow Instagram
Paow skrev ut sin version av händelsen. Bildkälla: Kattpaow Instagram

"Hon började skriva skit om mig i vår öppna gruppchatt för att jag valt att inte vara hennes vän på grund av 1000 anledningar. Sen när jag konfronterar hen så börjar hen ursäkta sig. Slog upp drinkarna i taket och är rätt nöjd med det. Hen sårade mig i hjärtat, så de drinkarna som flög förtjänade sin flygtur", skrev hon. 

Läs mer: Så lyckades en deltagare smyga in klamydia på PH-hotellet 

Har du fått en drink på dig?