Tittarna rasar inför Paradise Hotel-finalen: "Sjukt"

Tittarna rasar inför Paradise Hotel-finalen: "Sjukt"


Årets upplaga av Paradise Hotel har minst sagt levererat mycket av allt. De färgstarka deltagarna har bråkat, gråtit, skrattat, festat och spelat hårdare än någonsin. Känslorna har sprakat åt alla håll och kanter och deltagarna har minst sagt bjudit på mycket guppande täcken.

Säsongen har minst sagt varit spännande. En efter en har de omtyckta deltagarna skickats ut i både parceremonier och tävlingar. Nu återstår bara sju stycken deltagare och ikväll är det tre deltagare som åker. 

Två av deltagarna som under väldigt känslosamma omständigheter åkt ut under veckan var Marcus "Mcuze" Johansson och Emma Hellström. Deltagarna har under säsongens gång kommit att bli två av de mest omtyckta och deras hemgång möttes av starka reaktioner. 

Emma & Marcus är två av årets bäst omtyckta deltagare. Bildkälla: TV3

Återkommande i kommentarsfälten på Paradise Hotels sociala medier är att många tittare ansåg att Marcus och Emma var värdiga vinnare – men att det nu bara finns en värdig vinnare kvar – nämligen Arvid. 

Ett par av kommentarerna löd såhär:

"Ingen av tjejerna förtjänar att vinna. Hoppas Arvid Stenbäcken vinner och slänger kulan"

"Marcus och Emma borde fått stå i final!"

"Asså sämsta finalister ever fyfan pinsamt! Ingen är värd att vinna!"

"Tycker egentligen ingen av tjejerna är värdiga vinnare.. alla favoriter är ute. Men Arvid tycker jag ska vinna och såklart slänga kulan"

"Hade velat se Emma och Marcus som vinnare men nu går ju inte det. Hoppas att Arvid vinner allt"

Emma Hellström skrev ut på sin Instagram att hon kände sig besviken men att hon haft ett roligt äventyr. 

"Då var det min tur att lämna paradiset. Hellström snubbla på mållinjen för andra gången. Men jag är inte bitter över det. Jag är så glad att jag valde att göra detta en gång till. Jag har träffat underbara människor. Jag har växt så mycket i mig själv, skrev Emma ut på sin Instagram"

Hur det går – det ser du imorgon 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.