Kronprinsessan Victoria, Prins Harry Meghan Markle
Kronprinsessan Victoria är riktigt glad för Meghan Markle och prins Harry. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, AP Photo/Alastair Grant/TT Bild.

Victorias härliga reaktion på Meghan Markle och prins Harrys son

Kronprinsessan Victoria är faktiskt prins Harrys femmänning, och under gårdagen fick Victoria veta att Meghan Markle och prins Harry hade fått sin son.


Det var igår, måndag den 6 maj klockan 05.26 på morgonen som hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, blev föräldrar. 

Då födde Meghan parets son, och den friska krabaten vägde 3,2 kilo. På eftermiddagen mötte prins Harry ett par journalister utanför stallet på slottet Windsor.

– Jag är så glad över att kunna berätta att jag och Meghan fick en son imorse – en väldigt hälsosam liten pojke. Både mamman och bebisen mår jättebra. Det har varit en fantastisk upplevelse. Hur någon kvinna klarar av det de gör är svårt att förstå, sa en sprudlande Harry.

Prins Harry mötte pressen efter att Meghan hade fött barn. Bildkälla: Stella Pictures.

Han berättade att de planerar att visa upp sonen för omvärlden imorgon onsdag. Vad den lilla grabben ska heta är inte ännu bestämt.

– Det var fantastiskt, totalt underbart, och som jag sa så är jag så otroligt stolt över min fru. Som vilken pappa eller förälder skulle säga så är ens bebis helt fantastisk, men den här lilla saken är något att dö för. Jag är bara helt överlycklig, sa han vidare.

En annan kunglighet som är glad över nyheten om Harry och Meghans tillskott är den svenska kronprinsessan Victoria. 

Kronprinsessan Victoria i Vietnam. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

I skrivande stund befinner sig Victoria och prins Daniel på en officiell resa i Vietnam. Där har hon ett fullspäckat schema, men under kvällen hann hon och Daniel ge sig ut på en spontan promenad genom den myllrande huvudstaden Hanoi.

Där fick Victoria höra Meghan och Harrys bebisnyhet av en reporter från Svensk Dam. Hennes reaktion var minst sagt glad och förvånad.

– Nej, men har de! Åh vad roligt!, sa kronprinsessan till Svensk Dam.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.