Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se första bilden på Meghan Markles och prins Harrys son

- 08/05/2019, 13:42 -

I måndags födde Meghan Markle sin och prins Harrys son – och idag visar de upp den ursöta bebisen för resten av världen. Se bilden här!

Måndagen 6 maj klockan 05.26 på morgonen blev hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, föräldrar. Som få kan ha missat vid det här laget så fick paret en son, och han väger 3,2 kilo.

Bara timmar efter Meghans förlossning så mötte prins Harry ett par journalister utanför stallet på slottet Windsor.

– Jag är så glad över att kunna berätta att jag och Meghan fick en son imorse – en väldigt hälsosam liten pojke. Både mamman och bebisen mår jättebra. Det har varit en fantastisk upplevelse. Hur någon kvinna klarar av det de gör är svårt att förstå, sa en sprudlande stolt Harry.

Prins Harry
Kort efter födseln berättade Prins Harry för pressen om familjelyckan. Bildkälla: Stella Pictures.

Under den korta träffen med pressen sa prins Harry att han på onsdagen hoppades kunna dela med sig av bilder på den nya familjen. Han berättade även att eftersom bebisen var någon vecka sen så hade de hunnit fundera rejält mycket på namn. 

Och precis som Harry lovat så presenterade paret idag sin son för omvärlden idag. Fotograferingen ägde rum på slottet Windsor, och Harry skämtade glatt om att sonen redan hade ansiktsbehåring. 

– Det är ganska fantastiskt. Jag har de två bästa killarna i världen, så jag är väldigt lycklig, sa Meghan och tillade att sonen har "världens sötaste temperament" och är "en dröm", skriver The Sun.

Meghan Markle och prins Harrys bebis
Vilken gullis! Här är första bilden på Meghan Markle och prins Harrys bebis. Bildkälla: Dominic Lipinski/Pool via AP/TT Bild

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle med sin gulliga son som ännu inte har fått något namn. Bildkälla: Dominic Lipinski/Pool via AP/TT Bild
Harry och Meghan
Det strålar om de nyblivna föräldrarna! Bildkälla: Dominic Lipinski/Pool via AP/TT Bild
Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry gosar med sin bebis. Bildkälla: Dominic Lipinski/Pool via AP/TT Bild