Khloe Kardashian och familjen Jenner-Kardashian
Khloe Kardashian var inte bjuden på årets Met Gala. Och kommer förmodligen aldrig att bli... - Foto: Stella Pictures, Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Därför var inte Khloé Kardashian bjuden på Met Gala 2019

Systrarna Kim Kardashian, Kendall och Kylie Jenner var alla på plats på årets Met Gala i New York. Men Khloé Kardashian var inte bjuden – och kommer förmodligen aldrig att bli.


I måndags ägde årets modefest Met Gala rum i New York. På plats fanns superstjärnor som Jennifer Lopez, Lady Gaga, Katy Perry, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow – och en stor del av familjen Jenner-Kardashian. 

Kim Kardashian och maken Kanye West, systrarna Kylie och Kendall Jenner samt familjen överhuvud – mamma Kris Jenner med sin pojkvän Corey Gamble var alla där. Kylie hade dessutom med sig sin baby daddy Travis Scott och paret poserade vant för fotograferna på den rosa mattan.

Nästan hela familjen Jenner-Kardashian var på plats. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

Men några som inte var på plats från den kända familjen var Khloé, 34, och Kourtney Kardashian, 40. Nu avslöjas anledningen att de inte var på Met Galan – de var helt enkelt inte bjudna, och kommer förmodligen aldrig någonsin att bli...

Khloé Kardashian fick festa på egen hand. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna Wintour är den mytomspunna chefredaktören på tidningen Vogue, och det är hon som är spindeln i nätet på Met Galan. Hon är den som bestämmer vilka som får komma – och Khloé får aldrig sätta sin fot på galan så länge Anna har något att säga om saken.

Anna Wintour är inte särskilt förtjust i Khloé Kardashian. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Enligt Radar Online via Daily Mail så har Khloé blivit svartlistad eftersom hon är en "C-kändis". Kourtney gick inte på galan för att stötta sin syster Khloé. Istället satt de hemma i Los Angeles och slickade sina sår.

Kim var den första i familjen som fick gå på galan. År 2013 gjorde hon sin debut, och då var hon Kanyes "plus ett". Nu i år var det första gången som Kim fick en egen inbjudan. 

Vill du läsa mer om Met Galan? Här kan du se de bäst och sämst klädda kändisarna från festligheterna.

Och fick du också en chock av Kims midja? Nu har hon svarat på kritiken

/
/
/
/
/
/
Relaterat
Taskigt att inte bjuda Khloe?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

2 timmar sedan
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

2 timmar sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

2 timmar sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

3 timmar sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.