Därför var inte Khloé Kardashian bjuden på Met Gala 2019

- 08/05/2019, 12:50 -

Systrarna Kim Kardashian, Kendall och Kylie Jenner var alla på plats på årets Met Gala i New York. Men Khloé Kardashian var inte bjuden – och kommer förmodligen aldrig att bli.

I måndags ägde årets modefest Met Gala rum i New York. På plats fanns superstjärnor som Jennifer Lopez, Lady Gaga, Katy Perry, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow – och en stor del av familjen Jenner-Kardashian. 

Kim Kardashian och maken Kanye West, systrarna Kylie och Kendall Jenner samt familjen överhuvud – mamma Kris Jenner med sin pojkvän Corey Gamble var alla där. Kylie hade dessutom med sig sin baby daddy Travis Scott och paret poserade vant för fotograferna på den rosa mattan.

Familjen Jenner-Kardashian
Nästan hela familjen Jenner-Kardashian var på plats. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

Men några som inte var på plats från den kända familjen var Khloé, 34, och Kourtney Kardashian, 40. Nu avslöjas anledningen att de inte var på Met Galan – de var helt enkelt inte bjudna, och kommer förmodligen aldrig någonsin att bli...

Khloe Kardashian
Khloé Kardashian fick festa på egen hand. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna Wintour är den mytomspunna chefredaktören på tidningen Vogue, och det är hon som är spindeln i nätet på Met Galan. Hon är den som bestämmer vilka som får komma – och Khloé får aldrig sätta sin fot på galan så länge Anna har något att säga om saken.

Anna Wintour
Anna Wintour är inte särskilt förtjust i Khloé Kardashian. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Enligt Radar Online via Daily Mail så har Khloé blivit svartlistad eftersom hon är en "C-kändis". Kourtney gick inte på galan för att stötta sin syster Khloé. Istället satt de hemma i Los Angeles och slickade sina sår.

Kim var den första i familjen som fick gå på galan. År 2013 gjorde hon sin debut, och då var hon Kanyes "plus ett". Nu i år var det första gången som Kim fick en egen inbjudan. 

Vill du läsa mer om Met Galan? Här kan du se de bäst och sämst klädda kändisarna från festligheterna.

Och fick du också en chock av Kims midja? Nu har hon svarat på kritiken

Taskigt att inte bjuda Khloe?