Khloe Kardashian och familjen Jenner-Kardashian
Khloe Kardashian var inte bjuden på årets Met Gala. Och kommer förmodligen aldrig att bli... - Foto: Stella Pictures, Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Därför var inte Khloé Kardashian bjuden på Met Gala 2019

Systrarna Kim Kardashian, Kendall och Kylie Jenner var alla på plats på årets Met Gala i New York. Men Khloé Kardashian var inte bjuden – och kommer förmodligen aldrig att bli.


I måndags ägde årets modefest Met Gala rum i New York. På plats fanns superstjärnor som Jennifer Lopez, Lady Gaga, Katy Perry, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow – och en stor del av familjen Jenner-Kardashian. 

Kim Kardashian och maken Kanye West, systrarna Kylie och Kendall Jenner samt familjen överhuvud – mamma Kris Jenner med sin pojkvän Corey Gamble var alla där. Kylie hade dessutom med sig sin baby daddy Travis Scott och paret poserade vant för fotograferna på den rosa mattan.

Nästan hela familjen Jenner-Kardashian var på plats. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

Men några som inte var på plats från den kända familjen var Khloé, 34, och Kourtney Kardashian, 40. Nu avslöjas anledningen att de inte var på Met Galan – de var helt enkelt inte bjudna, och kommer förmodligen aldrig någonsin att bli...

Khloé Kardashian fick festa på egen hand. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna Wintour är den mytomspunna chefredaktören på tidningen Vogue, och det är hon som är spindeln i nätet på Met Galan. Hon är den som bestämmer vilka som får komma – och Khloé får aldrig sätta sin fot på galan så länge Anna har något att säga om saken.

Anna Wintour är inte särskilt förtjust i Khloé Kardashian. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Enligt Radar Online via Daily Mail så har Khloé blivit svartlistad eftersom hon är en "C-kändis". Kourtney gick inte på galan för att stötta sin syster Khloé. Istället satt de hemma i Los Angeles och slickade sina sår.

Kim var den första i familjen som fick gå på galan. År 2013 gjorde hon sin debut, och då var hon Kanyes "plus ett". Nu i år var det första gången som Kim fick en egen inbjudan. 

Vill du läsa mer om Met Galan? Här kan du se de bäst och sämst klädda kändisarna från festligheterna.

Och fick du också en chock av Kims midja? Nu har hon svarat på kritiken

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Taskigt att inte bjuda Khloe?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.