Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alla operationer som Kim, Kylie och Kendall gjorde innan festkvällen

- 08/05/2019, 16:48

Kim Kardashian, Kylie och Kendall Jenner strålade på rosa mattan under Met Galan tidigare i veckan. Men det var förmodligen inte helt naturligt – nu berättar en skönhetskirurg vad han gissar att systrarna har gjort för ingrepp.

En stor del av klanen Jenner-Kardashian var på plats på Met Galan i måndags. Festligheterna ägde rum i New York, och på röda mattan poserade Kim Kardashian vant med bland annat systrarna Kylie och Kendall Jenner. En som inte var bjuden var Khloé Kardashian. Anledningen till att hon är portad från festen kan du läsa om här.

Kim, Kylie och Kendall var alla riktigt uppklädda – Kim bar en fantastisk klänning designad av Thierry Mugler – och det är första gången på 20 år som han designar igen.

– Det tog åtta månader att göra klänningen. Han berättade att målet var en Kalifornien-tjej som stiger upp ur havet, våt och droppande, berättade Kim för Vogue, via People. Hon tillade att det är en stor ära att få bära något som han designat bara för henne.

Familjen Jenner-Kardashian
Från vänster: Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardshian, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner och Travis Scott. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

Både Kendall och Kylie valde riktigt färgstarka klänningar från modehuset Versace. Som pricket över det berömda i:et så bar Kylie även diamanter till ett värde av 95 miljoner kronor. Hela familjen hade dessutom suttit i sminket rejält länge innan galan, och mest uppseendeväckande var kanske Kims "wet look".

Förberedde sig med fillers och bröstoperation

Men det var inte bara vackra klänningar och perfekt makeup som låg bakom systrarnas utseenden på årets modefest. Enligt brittiska tidningen Mirror har de alla fixat till sig med hjälp av både injektioner och operationer.

Skönhetskirurgen Benji Dhillon har tagit sig en närmare titt på hur systrarna såg ut under kvällen, och i Mirror ger han nu sin analys.

Kylie Jenner
– Familjen Kardashian är förmodligen de mest omtalade kändisarna när det kommer till skönhetsingrepp. Kylie Jenner var den som gjorde lipfillers folkligt, och även andra kändisar har gått i hennes fotspår. Trots hennes smink så ser man att hon har gjort fillers. Det ser även ut som att hon har fillers i sin käke och i kinderna. Det är även värt att notera att hon förmodligen har gjort en bröstförstoring, säger Benji till Mirror.

Kylie Jenner
Kylie Jenner har inte snålat på varken fillers eller bröstoperationen. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

Kendall Jenner
Kendall Jenner har ofta ansetts som den mest "naturliga" i familjen där både rump och bröstförstoringar är vardagsmat. Men de senaste månaderna har även Kendall börjat förändras.

– Hon undvek ingrepp under en tid, men flera bilder gör det tydligt att hon har gjort fillers i sin överläpp. Det ser även ut som hon har gjort Botox i pannan då den ser väldigt slät ut, säger Benji Dhillon till Mirror.

Kendall Jenner
Kendall Jenner har förmodligen gjort sin överläpp större och kört med Botox i pannan. Bildkälla: Stella Pictures

Kim Kardashian
– Det ser ut som hon har gjort flera skönhetsingrepp. Hon är 38 år gammal och har antagligen gjort Botox för att se så ung ut. Hon har nog även fillers i kinderna och läpparna, säger han vidare.

Kim Kardashian
Kim Kardashian hade fixat till sig lite inför festen. Bildkälla: Stella Pictures


Tror du att de har gjort skönhetsingrepp?