Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är den kändaste personen i Lance Hedmans telefonbok

- 08/05/2019, 17:08

Lance Hedman är högaktuell för Let's Dance och har lyckats hålla sig kvar i årets säsong efter många tuffa deltävlingar. Nyheter24 pratade med realitystjärnan som bland annat avslöjade vilken känd fotbollsprofil han har i sin telefonbok.

Nu är det endast fem deltagare kvar i årets säsong av Let's Dance. Och en av dem, Lancelot Hedman Graaf, 18, tränar hårdare än någonsin för att konkurrera med de resterande deltagarna.

– Det kändes bra idag tycker jag. Vi har tränat hårt och dansen sitter, nästan. På fredag kommer jag dansa quickstep till musikalen "Annie Get Your Gun", säger Lance till Nyheter24.

Byggt på sig under Let's Dance

Efter många veckor av hårt drillande så har realityprofilen byggt på sig lite enligt honom själv. Mycket på grund av all energi som han gör sig av med under träningspassen. 

– Jag har blivit lite större för jag har ätit så mycket. Vi har en sådan här Convini-kyl här så man bara trycker i sig hela tiden, säger han.

Kan äta fem pizzor per dag

Det varierar vad han äter för typ av mat varje dag. Ibland vill han känna sig nyttig och äter en sallad, men vissa dagar så trycker han i sig hela fem Billys panpizzor för att dämpa hungern.

Träningen har också gjort att Lance inte orkat festa lika mycket som han har gjort tidigare.

– Jag har inte festat så mycket faktiskt. Jag har gått ut på fredagarna med Let's Dance-gänget efter att vi har dansat. Mycket mer än så har det inte varit, säger han.

Lance Hedman
Lance Hedman kan äta fem Billys panpizzor på en dag. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

Hur ofta googlar du dig själv?

– Ibland. Det skrivs ju så mycket så jag vill bara se vad det står. En gång var tredje månad kanske. 

Hur gör man dig riktigt arg?

– Kolla den där tjejen (pekar på sin danspartner Linn Hegdal) som sitter där, hon är grym på det. Testa att ha en danslärare i 15 veckor så lovar jag dig att det är ganska enkelt.

Vem är den mest kända personen i din telefonbok?

– Jag blev av med min telefon på fyllan så nu har jag två telefoner, mammas och pappas gamla. Så på min pappas telefon, som nu är min, så har jag José Mourinhos telefonnummer. Även John Terry och alla andra Chelsea-spelare. 

Har du träffat José Mourinho?

– Det har jag gjort. För tre år sedan. Jag hängde med pappa och åkte till Chelsea och träffade alla fotbollspelare. Det var skitkul. Jag blev jäkligt "starstrucked". 

Vad har du för planer till sommaren?

– Mycket resor. Jag ska åka till Kroatien och segla lite, sedan drar jag till Ibiza, sedan ska jag till Monaco, sedan ska jag till St. Tropez, sedan ska jag till Paris, Milano och kanske Amsterdam en sväng. Det blir ganska många resor i sommar.

José Mourinho
Lance har José Mourinho i sin telefonbok. Bildkälla: Alessandro Di Marco/AP/TT
Har du José Mourinhos telefonnummer?