Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Då släpps Aviciis nya låt "Tough love" – med Agnes Carlsson

- 08/05/2019, 22:08 -

Natten mellan torsdag och fredag klockan 00.00 släpps låten "Tough love" av världsstjärnan Tim "Avicii" Bergling. Sångarna är inga mindre än kärleksparet Agnes Carlsson och Vincent Pontare.

Den 20 april 2018 hittades Tim "Avicii" Bergling död i Oman. En hel värld sörjde, och sörjer fortfarande världsstjärnan. Efter sig lämnade han flera mer eller mindre färdiga låtar tillsammans med anteckningar om hur musiken skulle låta.

Det är med hjälp av dessa som låtskrivare har färdigställt det som Avicii påbörjade, som nu kommer att bli albumet "Tim". Albumet ges ut den 6 juni och ett år efter världsstjärnans bortgång släpptes den första låten av det nya materialet.

Nya låten "SOS" som handlar om psykisk ohälsa släpptes i april och har redan spelats omkring 100 miljoner gånger på Spotify.

"Tough love"

Nu är det dags för en ytterligare låt att släppas i Aviciis namn: "Tough love". Låten har skrivits och producerats av Tim Bergling själv, Vincent Pontare och Salem Al Fakir (duon Vargas och Lagola), skriver Svenska Dagbladet.

Tim Bergling hade ett önskemål som var att låten "Tough love" skulle bli en duett av ett kärlekspar. Önskemålet har blivit verklighet då det är Vincent Pontare med sambon Agnes Carlsson som står för sången i låten. De har varit ett par sedan år 2009.

I en video på Youtube pratar Vincent Pontare om Tims önskemål och visar upp ett sms från honom.

"Den här måste bli en duett. Det coolaste vore om det var ett riktigt par som sjöng. Eller ett par som jobbat ihop så pass mycket att de kan betraktas som ett par!", står det i sms:et. 

Den tidigare låten som släppts efter Aviciis bortgång är "SOS". Den handlar om psykisk ohälsa och hyllas av låtens sångare Aloe Blacc på Instagram. Det har Nyheter24 tidigare skrivit om, och du kan läsa mer om det här.

Ser du fram emot nya låten?