Bonde söker fru
Mattias blir ersättare i Bonde söker fru. - Foto: TV4Play

Superhunken och brandmannen Mattias, 26, blir ersättare i Bonde söker fru

Det kommer nog slinka in ett och annat brev till den nya ersättaren i Bonde söker fru. Brandmannen och lammbonden Mattias, 26, är redo att hitta kärleken.


Superhunken, brandmannen och lammbonden Mattias blir ersättare i Bonde söker fru. Detta efter att det framkommit att en av bönderna som egentligen var tänkt redan var i ett förhållande som produktionen inte visste om. 

På sin blogg väljer nu programledareLinda Lindorff att berätta om den nya ersättaren, vem han är och vad han söker. 

"Mattias är 26 år och förutom av att ta hand om små lamm jobbar Mattias även som brandman. Han älskar träning och kom 5:a i Fit Model Scandinavia 2018. Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor", berättar hon. 

Mattias älskar träning och kom 5:a i Fit Model Scandinavia 2018. Bildkälla: TV4Play

Vidare berättar Linda att hans gård ligger utanför Rimbo och att han sägs vara väldigt bra på "mun mot mun metoden". 

"En väldigt snäll och godhjärtad kille som älskar djur och människor. Har sin familjgård utanför Rimbo, Norrtälje, med får men jobbar också som brandman. Urcharmig kille – eller vad säger ni?! Tagga den som borde skriva honom ett brev. Här kommer det blir spännande i sommar, han är ju precis som han själv säger rätt flörtig, och ja bra på mun mot mun – metoden… men har bara ännu inte hittat rätt. Han söker nu sitt livs kärlek. Det osar romantik här tycker jag, han vill ju så gärna bli kär". 

Mitt under Mattias introduktionsvideo så fastnar Mattias med sin blick på en fågel vilket får honom att tappa bort sig lite.

– Jag fastnade med blicken på en fågel lite haha, vad... var det vi sa, skrattar han. 

Han är 26 år och arbetar som brandman och lammbonde. Bildkälla: TV4Play

Är du sugen på att ansöka? Det kan du göra här.

Enligt både Linda Lindorff och presspersoner på TV4 förutspås Mattias att slå ett eventuellt brevrekord.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!