Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hunkbondens vassa svar till Linda Lindorff: "Jag är inte det"

- 10/05/2019, 12:00 -

Brandmannen och lammbonden Mattias, 26, är en av bönderna i Bonde söker fru. Redan nu har han skapat kalabalik överallt på sociala medier och han spås slå brevrekord.

Superhunken, brandmannen och lammbonden Mattias Karlsson blir ersättare i Bonde söker fru. Detta efter att det framkommit att en av bönderna som egentligen var tänkt redan var i ett förhållande som produktionen inte visste om. 

På sin blogg väljer nu programledare Linda Lindorff att berätta om den nya ersättaren, vem han är och vad han söker. 

"Mattias är 26 år och förutom av att ta hand om små lamm jobbar Mattias även som brandman. Han älskar träning och kom 5:a i Fit Model Scandinavia 2018. Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor", berättar hon. 

Mattias Karlsson
Mattias är 26 år och arbetar som lammbonde och brandman. Bildkälla: TV4Play

Mattias har redan efter en dag skapat rubriker och enligt både produktion och programledaren Linda så tror man att Mattias kommer att slå brevrekord i år. 

I en intervju surrade Linda lite med Mattias och frågade honom då hur det känns att bli kallad hunk, vad det är han egentligen söker och mycket mycket mer. 

– Många finner dig väldigt attraktiv. Vad tycker du själv är sexigt?, frågar Linda.

– Att hon vågar va sig själv, insidan som är viktigast. Och ett fint leende, svarar Mattias. 

Linda frågar sedan hur det kommer sig att lammbonden är singel, och vad han egentligen söker. 

Linda Lindorff & Mattias Karlsson
Mattias har under loppet av ett dygn skapat rubriker över hela Sverige. Bildkälla: /lindalindorff.blogg.tv4.se

–  Inte hittat den rätta än, vill känna den där känslan av att man vill va med den personen hela tiden och saknar den så fort man inte är med varandra, säger han. 

Sedan kommer Linda in på ett ämne där hon antagligen trodde att hon skulle få ett mer utvecklat svar. Men då Mattias är en bonnadräng som är säker på sin sak så har han ett kort och cleant svar på Lindas fråga. 

– Hur blir du när du blir svartsjuk?, frågar Linda. 

– Jag är inte svartsjuk. Så jag vet inte, svarar han kort. 

Vill du läsa intervjun i sin helhet – då hittar du den här.

Dags att bli bondmora?