Bianca Ingrosso berättar om direktmeddelandet.
Bianca Ingrosso berättar om direktmeddelandet. - Foto: Stella Pictures, Instagram/biancaingrosso. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso svarade på DM från ett fan – det skulle hon inte gjort

Tidigare i veckan nådde Bianca Ingrosso en miljon följare på Instagram, och hon har onekligen fans över hela landet. Bianca får ofta DM:s från främlingar – nu gjorde hon misstaget att svara på ett...


Instagram har TV-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 24, hela en miljon följare. 

Hon är en förebild för många killar och tjejer, och har fans över hela landet – och faktiskt i Norge också. 

I mars besökte Bianca och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 51, Norges huvudstad Oslo och Bianca berättade då om chocken hon fick. 

– Det har varit mycket fler folk som känner igen oss än vad jag trodde. Det har liksom varit folk som väntat på oss på restaurangen och folk som har flugit hit till Oslo för, sa Bianca då.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers. Tidigare i veckan nådde hon en miljon följare på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures

"Skäms du eller?"

Vi kan bara gissa hur många direktmeddelanden Bianca får på Instagram dagligen – och att hon givetvis inte alltid har tid att svara. 

Men tidigare i veckan så valde Bianca att göra just det. 

"Ibland väljer jag att svara på DM:s och då kan en konversation se ut såhär haha", skrev Bianca och delade sedan med sig av skärmdumpar på deras snack.

Det började med att en tjej som kallade sig Emma var nyfiken på att veta om Bianca var på samma biograf som henne – och sedan spårade det helt enkelt ut...

Bianca Ingrosso valde att svara på ett DM – det skulle hon inte ha gjort...Bildkälla: Instagram/biancaingrosso
Personen som skrev Bianca var även övertygad om att Bianca nämnde hen i sin podcast "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Instagram/biancaingrosso
Personen, som kallade sig Emma, fick sedan för sig både det ena och det andra. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du svara på DM:s från främlingar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

3 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

3 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.