Cardi B om skönhetsingreppet
Cardi B berättar nu öppet om sina skönhetsingrepp. - Foto: Brent N. Clarke/Invision/AP/TT BILD, Stella Pictures.

Cardi B om extrema skönhetsoperationen: "Som att föda barn"

Rapstjärnan Cardi B har lagt sig under kniven flera gånger för att förändra sitt utseende. Nu berättar hon om de senaste ingreppen som blev riktigt smärtsamma och tuffa.


Rapstjärnan Cardi B, 26, är blad annat känd för sin superhit "I like it" som har över 800 miljoner spelningar på Spotify. Men något som Cardi själv inte har varit särskilt nöjd med är sin kropp. 

Men till skillnad från andra kändisar som Khloé Kardshian, Kylie Jenner och Ariana Grande så har Cardi alltid varit öppen med de skönhetsoperationer hon har gjort. Och då pratar vi alltså inte om till exempel läppfillers utan om mer komplicerade kirurgiska ingrepp som kräver en längre återhämtningstid. 

"Läckte i fem dagar" 

I en intervju med brittiska GQ år 2018 berättade Cardi att hon har gjort fillers i rumpan. Då gick det väldigt snett – hon gick nämligen till en så kallad "svartläkare" utan licens. För 7 000 kronor så fick hon mest smärta.

– Det var den vidrigaste smärtan någonsin. De bedövade inte röven eller någonting. Jag trodde att jag skulle svimma. Dessutom läckte det i typ fem dagar, sa hon då.

Cardi B födde dottern Kulture i juli 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Flera skönhetsingrepp

För mindre än ett år sedan blev Cardi B mamma för första gången. I juli 2018 födde hon dottern Kulture Kiari Cephu som hon har tillsammans med maken Offset, 27. 

Cardi har öppet berättat om hur hon inte gillade förändringarna som hennes kropp genomgick under och efter graviditeten. Hon genomgick då en fettsugning och en bröstförminskning.

Cardi B har gjort en bröstförminskning och en fettsugning. Bildkälla: Stella Pictures

Under en konsert i Memphis för ett par dagar sedan berättade Cardi för publiken att hon egentligen borde ha ställt in spelningen.

– Jag borde verkligen inte uppträda. Jag borde ha ställt idag för att röra sig för mycket kommer att kn*lla min fettsugning. Men bitch, jag ska ändå få tillbaka alla jävla pengar så låt oss köra!, sa hon då från scenen.

Cardi B och Offset på Billboard-galan i maj 2019. Bildkälla: Stella Pictures

I en intervju med Entertainment Tonight berättar nu Cardi om varför hon är så öppen med att hon lägger sig under kniven.

– Jag vill förklara för människor hur svårt det är att smälta. Det känns som att folk kollar på tjejer på Instagram och tänker "Åh, de har gjort en fettsugning och det var så enkelt". Det är en lång, hård process, det är nästan samma process som när du har fött barn, säger Cardi.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

3 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.