Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skandalsäsongen Paradise Hotel 2019 – så gick det sen

- 13/05/2019, 09:46 -

Fest, svek, spel och guppande täcken – årets Paradise Hotel-deltagare fick sig minst sagt ett äventyr. Men vad hände egentligen sen?

Sveriges Paradise Hotel-fans lämnades i chock efter årets nerviga och SJUKA final.

Vinnarna i tävlingen blev Jesper Bengtsson och Hannah Klosterman som sedan fick mötas i en kulceremoni. Hannah och Jesper hade inte direkt några starka band innan de möttes, ansikte mot ansikte i duellen, vilket gjorde att ingen i varken produktion eller publik hade den blekaste aning om hur det hela skulle sluta. Hur det då slutade? Jo genom att Hannah Klosterman sulade ned kulan på 300 000 kronor. 

Säsongen blev en fullkomlig succé från början till slut och årets deltagare har bjudit tittarna på mycket av allt. 

Men vad hände egentligen sen? Nöjesbladet valde att kika upp med deltagarna vad de haft för sig sedan den händelserika tävlingen. 

Jesper Bengtsson

– Jag håller på att bygga upp mitt egna brand, online-PT som jag ska droppa till hösten. Jag har jobbat som personlig tränare innan och sparat en del. Det enda jag gör nu, jag vet att det låter hemskt, men jag gör bara tv nu och har fått en del pengar från det som jag kan leva på under sommaren och bygga upp mitt eget fram till hösten och sen ta allt därifrån. 

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson vann men åkte hem lottlös. Bildkälla: Stella Pictures

Erica Lindberg

Erica blev en av deltagarna som under årets säsong stötte på mest hat både under och efter säsongen. Vardagsvis jobbar hon som servicebiträde på heltid men nu kommer hon även att syssla en del med sina sociala medier. 

– Det som gäller är särskilt Instagram. Jag har också spelat in ett annat program åt TV3. Jag vill satsa på det och är öppen för nya förslag, säger Erica Lindberg.

Erika Lindberg
Erica Lindberg har mött på mycket kritik efter säsongens gång. Bildkälla: Stella Pictures

Gabriella "Bella" Andersson

Bella var en av de i säsongen som fick absolut mest TV-tid. I dag jobbar hon extra på Scorett och ägnar sig åt sina sociala medier-kanaler.

Idag har hon en relation med Arvid Stenbäcken som hon träffade inne i PH och de ska nu flytta ihop. 

Bella
Bella har idag flyttat ihop med Arvid Stenbäcken. Bildkälla: Stella Pictures

Marcus "Mcuze" Johansson

Mcuze kan man säga blev Sveriges älskling i årets Paradise Hotel. Snabbt blev han en av tittarfavoriterna och inne i huset "maxade han" som han själv berättade i podden "I sanningens namn". 

Det som vankas för Mcuze framöver är som fullspäckad sommar. Sedan är han sugen på skådespeleriet.

–  Jag ska till Marbella för att utbilda mig till personlig tränare. Sedan ska jag på seglarresa i Kroatien. Därefter ska jag jobba på Rhodos i tre eller fyra veckor. I framtiden drömmer jag om att bli skådespelare. 

Macuze
Mcuze blev en av säsongens stora favoriter. Bildkälla: Stella Pictures

Alexandra Nord

Alexandra har varit en färgstark prick i årets PH. Tidigare har vi sett henne i Bachelor och innan hela TV-karriären drog igång så har Alexandra spelat fotboll på väldigt hög nivå. Men det är ingenting hon kommer att fortsätta med. 

Sen flyttade hon till London och tog plats i laget QPR Ladies i Premier League (som i dag heter FA Women's National League, reds anm).

När hon flyttade till England för att ta plats i A Women's National League kände hon också av de första symptomen – vilket visade sig vara en kronisk och ovanlig sjukdom.

– Jag började få problem med höftleden när jag var 19. Jag gick på alla möjliga utredningar men man får inte den hjälpen som herrarna får. Det tog lång tid, men sen fick jag en diagnos, berättar hon för Aftonbladet. 

Hon har drabbats av den ovanliga sjukdomen psoriasisartrit, en kronisk inflammatorisk ledsjukdom som orsakar smärta, stelhet och svullnad i och kring alla kroppens leder. I Sverige uppskattar man i dag att bara cirka 0,2 procent av befolkningen lider av psoriasisartrit.

Alexandra Nord
Alexandra Nord tvingades lägga fotbollskarriären på hyllan. Bildkälla: Viafree
Paow
Paulina "Paow" Danielsson klev in i PH för tredje gången. Bildkälla: TV3

Paulina "Paow" Danielsson är någonting utav en PH-veteran . Detta blev den tredje gången hon deltog i programmet, men dessvärre har det förekommit en del "bad blood" mellan deltagarna efter seriens gång. 

Paows planer framöver är att fortsätta göra content på sociala medier samt att resa. 

– Om jag får frågan om att ställa upp igen? Ah det hade jag absolut kunnat göra, sa hon i slutet av årets säsong. 

Såg du årets Paradise Hotel?