Bonde söker fru
Mattias i Bonde söker fru har fått en hel del brev redan. - Foto: TV4Play

Hunkbonden Mattias om nakenbilderna: "Har blivit en del"

Mattias Karlsson spås slå brevrekord i årets Bonde söker fru. Men redan nu har det börjat att trilla in privata brev till honom som inte skickas via produktionen. Och många är aningen lättklädda.


Det är få som undgått att superhunken, brandmannen och lammbonden Mattias Karlsson blir ersättare i årets upplaga av Bonde söker fru

Detta efter att det framkommit att en av bönderna som egentligen var tänkt att medverka i programmet redan var i ett förhållande som produktionen inte visste om. 

Men vi sörjer ej, så att säga...

Linda Lindorff misstänker att Mattias kommer att slå brevrekord i år. Bildkälla: https://lindalindorff.blogg.tv...

"Mattias är 26 år och förutom av att ta hand om små lamm jobbar Mattias även som brandman. Han älskar träning och kom på femte placering i Fit Model Scandinavia 2018. Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor", berättar hon. 

I en intervju med Mattias berättar han att utseende inte är det viktigaste utan en positiv och glad personlighet. 

Mattias är 26 år och arbetar som brandman och lammbonde. Bildkälla: TV4

–  Jag har inte hittat den rätta än, vill känna den där känslan av att man vill vara med den personen hela tiden och saknar den så fort man inte är med varandra, säger han. 

Fått en del nakenbilder

Efter att Mattias introduktionsvideo spridits som en löpeld på nätet så började det trilla in ett och annat brev. Men inte bara brev. Vissa tjejer där ute har även valt att skicka lite mer än så, vilket Linda nu berättar om på sin blogg.

– Så du har minsann redan fått många brev. Och vad skriver alla då? Är det bra brev? Kul innehåll? Bilder? Naket?, frågar en nyfiken Linda. 

– Det kan man säga, de har skrivits en del kul grejer. Några nakenbilder och lättklätt har de blivit med haha, svarar han.

– Vad tycker du om att få nakenbilder? Det är ju lite speciellt om man säger så. Sexigt?, frågar Linda.

– Haha, jag föredrar bilder med kläder på, svarar Mattias. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.