Lailaland
I kvällens avsnitt av Lailaland åker Liam och hälsar på sin morfar i Thailand. - Foto: TV3/Stella pictures

Laila Bagge i chock efter Liams tatueringsbesked: "NEJ"

I kvällens avsnitt av Lailaland hälsar Liam på sin morfar i Thailand. Laila var lite nervös över det hela, och när Liam väl var på plats i Pattaya fick hon ett chockerande samtal från sonen.


I första säsongen av Lailaland fick vi se Laila Bagge försonas med sin pappa. Nu är relationen så pass bra att Laila vågade släppa iväg sin son Liam för att hälsa på honom Thailand, vilket vi får se i kvällens avsnitt av programmet.

Men det var inte utan oro som hon släppte iväg sonen, Laila beskriver nämligen sin far som ”mentalt yngre” än Liam. 

– Jag visste inte riktigt om jag skulle våga skicka honom till Pattaya. Första samtalet var ”mamma får jag göra en tatuering?”, säger Laila Bagge till Nyheter24. 

"Nej tack!"

Laila berättar att hon tyckte att det var väldigt jobbigt, medan hennes pappa tyckte att det var en fullkomligt bra idé att låta Liam tatuera sig. 

– Min pappa ville gå ut där och bara ta vem som helst och låta någon tatuera in något på min son. Nej tack! Det ska vi inte göra, säger Bagge. 

Laila Bagge var nervös när hon skulle släppa iväg sonen Liam till Thailand. Bildkälla: Stella pictures

Spionerade på sonen

Laila Bagge säger att hon litar på Liam, men att hon själv vet hur det var att vara tonåring. Därför var Laila väldigt nervös när hon skulle lämna Liam ensam hemma för första gången, vilket vi också får se i den nya säsongen av Lailaland. 

– Säga vad man vill om det, men jag installerade in övervakningskameror utan att säga någonting. Man kan väl säga att jag spionerade på min son. Det tyckte han var dålig stil, säger Bagge. 

Se Nyheter24:s intervju med Laila Bagge i klippet ovan! 

I kvällens avsnitt av Lailaland får vi se när Liam besöker sin morfar i Thailand. Avsnittet sänds måndag 13 maj kl. 00:01 på Viafree & Viaplay följt av kl. 21.00 på TV3. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Lailaland?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.