Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det skrev Phillipe Cohen för att få tillbaka Bianca Ingrosso

- 14/05/2019, 11:24 -

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade ett uppbrott i början av året. Men profilerna hittade tillbaka till varandra och är tillsammans idag. Men vad var det egentligen som Phillipe skrev i sitt sms till Bianca?

Det är nog få som kan ha undgått att kärleken blomstrar återigen mellan Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 25. Men det har ju varit minst sagt fram och tillbaka. Deras senaste uppbrott varade i fyra månader, sen blev de ett par igen.

Det var omkring årsskiftet som paret gick isär, och under familjen Wahlgren/Ingrossos semester i Wahlgrens värld fick man se hur hjärtekrossad Bianca var. 

– Jag kommer aldrig att må bra igen. Snälla låt mig bara vara och sluta vara på mig hela tiden, sa en gråtande Bianca till mamma Pernilla och bror Benjamin. 

Bianca Ingrosso
Bianca var helt förkrossad efter att Phillipe lämnat henne. Bildkälla: Dplay

Men kärleken mellan Bianca och Phillipe skulle komma att ta sig. 

För ett par månader sedan mottog nämligen Bianca ett sms från Phillipe där han skrev några saker som smälte hennes hjärta. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso väljer att titt som tätt hålla frågestunder på sin Instagram. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Detta berättar hon om under frågestunden hon höll på sin Instagram. Under profilens frågestunder kan Bianca prata om allt mellan himmel och jord, och hennes följare älskar det.

Bianca och Phillipe
Idag är paret tillsammans och kärare än någonsin. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

"Nej, vi hade ingen kontakt tills den dagen han skrev till mig att han inte kunde sluta tänka på mig. Att han saknade mig. Att han gjort ett misstag & att han älskade mig mest över allt", berättar hon på sin Story. 

När paret valde att gå skilda vägar skrev Phillipe ett sms om att de just då bara hade "pasta" som gemensamt intresse. Läs mer om det här.

Skulle du kunna bli tillsammans med ditt ex?