Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos vassa svar på frågan om henne och Phillipe

- 14/05/2019, 13:13 -

Det var under sin frågestund som Bianca Ingrosso fick frågan "Varför hon och Phillipe väljer att bli tillsammans igen efter att ha gjort slut fyra gånger". Hon valde att svara vasst men med glimten i ögat.

Det är nog få som kan ha undgått att kärleken blomstrar återigen mellan Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 25.  Det var omkring årsskiftet som paret gick isär, och under familjen Wahlgren/Ingrossos semester i Wahlgrens värld fick man se hur hjärtekrossad Bianca var. 

– Jag kommer aldrig att må bra igen. Snälla låt mig bara vara och sluta vara på mig hela tiden, sa en gråtande Bianca till mamma Pernilla och bror Benjamin

Men detta är långt ifrån första gången som Bianca och Phillipe gör slut. I Daniel Redgerts podd berättade Bianca att de gjort slut tre-fyra gånger, och majoriteten av gångerna är det Phillipe som lämnat henne. 

– Det är ju alltid svårt och jobbigt att göra slut. Och det är ju nästan som allra värst när man är den som blir lämnad, sa hon då. 

Men likt tidigare gånger så lyckades profilerna även denna gång att hitta tillbaka till varandra, och det som hände var att Phillipe skrev ett sms till Bianca där det stod att han ångrade sig. 

Bianca Ingrosso & Phillipe
Idag är paret tillsammans och kärare än någonsin. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

"Vi hade ingen kontakt tills den dagen han skrev till mig att han inte kunde sluta tänka på mig. Att han saknade mig. Att han gjort ett misstag & att han älskade mig mest över allt", berättar hon på sin story. 

I samma frågestund frågar ett av Biancas fan henne hur det kommer sig att hon och Phillipe fortsätter att gå tillbaka till varandra när de gjort slut så många gånger. 

"Inget illa menat. Men har inte du och din kille gjort slut typ tre gånger? Eller har jag missat någonting?"

Bianca Ingrosso
Bianca svarde kyligt på sitt fans fråga. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca svarade då: 

"Jo men han gör så god pasta så jag kan inte motstå att ta tillbaka honom"

Men det är inte första gången pasta hamnar i fokus i parets relation. 

När paret valde att gå skilda vägar skrev Phillipe ett sms om att de just då bara hade "pasta" som gemensamt intresse. Läs mer om det här.