Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge avslöjar pojkvännen Korosh Kananians lögn

- 15/05/2019, 12:18 -

Laila Bagge och Korosh Kananian är idag sambos och har varit ett par i fyra år. Men Korosh fick tänja lite på sanningen för att få Laila på fall.

Laila Bagge, 46, och Korosh Kananian, 28, har varit ett par sedan år 2015. Första gången de träffades var i baren på den  lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015.

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Laila och Korosh bor med Lailas söner Liam och Kit i en rejäl lyxvilla på Lidingö som är värderad till 11,7 miljoner kronor. Villan har 6 rum och är hela 140 kvadratmeter stor, och det är både pool och terass i det lyxiga huset.

Korosh och Laila
Korosh och Laila i poolen på Lidingö. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Men att det skulle bli Laila och Korosh var inte helt självklart. I podcasten "Vad har Hänt?" så berättar Laila mer detaljerat om hur de träffades första gången. 

"Jag dömde ut honom på en gång"

Laila var nybliven singel och trivdes bra med det. Och inte var hon heller särskilt sugen på att hänga på Riche den här kvällen.

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du?, berättar Laila i "Vad har Hänt?".'

Korosh och Laila
Korosh och Laila på Riche. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Korosh ville inte svara på frågan och tyckte helt enkelt inte att åldern spelade någon roll – men Laila stod på sig och hävdade att åldern visst var viktig. Så Korosh drog en vit lögn – han sa sin ålder men la till fem år på sin verkliga ålder.

– Han visste ju att jag skulle dissa honom direkt om han berättade sin riktiga ålder, berättar Laila i podcasten.

Har du dragit en vit lögn?