Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Molly Sandéns markering efter uppbrottet med Danny Saucedo

- 22/05/2019, 17:08 -

Molly Sandén och Danny Saucedo bröt sin förlovning för några månader sedan och uppbrottet har varit väl omskrivet i media. Nu ryter Molly ifrån – hon är trött på att svara på frågor om Danny.

I början av mars fick vi veta att det folkkära artistparet Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, har valt att gå skilda vägar – efter förlovning och sex år tillsammans. 

Både Molly och Danny har släppt musik som handlar om uppbrottet och Molly har tidigare sagt att hon aldrig varit så öppenhjärtig som nu. 

”Jag vill inte prata om honom” 

Men nu verkar hon ha ruttnat rejält på att prata om uppbrottet och säger att hon är trött på att svara på frågor om hennes före detta fästman Danny Saucedo. 

– Jag vill inte prata för honom, han får prata för sig själv, säger hon i en intervju med Elle.

Molly har tidigare berättat att anledningen till att det tog slut mellan dem var för att hon är en annan person nu jämfört med när de blev tillsammans för sex år sedan. 

Hon har berättat att hon ville vara någon för honom, innan hon visste vem hon ville vara för sig själv. 

Molly Sandén
Molly Sandén har tröttnat rejält på att svara på frågor om sitt ex Danny Saucedo. Bildkälla: Instagram/dannysaucedo

"Vill kunna stå för mig själv"

Det har skrivits spaltmeter om uppbrottet i media och Molly verkar inte tycka om att förknippas med Danny längre. 

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd, säger hon i intervjun med Elle. 

Snart kommer Molly att släppa en ny platta, som även det är ett breakup-album. 

Tycker du att Danny och Molly var ett bra par?