Molly Rustas
Molly Rustas har köpt en finfin lägenhet. - Foto: Molly Rustas Instagram

Molly Rustas har köpt en lägenhet på Östermalm för 24 miljoner

Bloggaren, träningsprofilen och influensern Molly Rustas har tillsammans med sin pojkvän köpt en riktigt stekig lägenhet. Prislappen landade på omkring 24 miljoner och ligger ett stenkast från Strandvägen i Stockholm.


Molly Rustas, 25, och hennes pojkvän Ross Andrew Paquette har köpt sig en nätt liten lya på Östermalm till priset av 24 500 000 kr, berättar Bloggbevakning

För den som inte har koll så är Mollys pojkvän från Kanada, är född 1983 och är grundare och VD för företaget Maropost. 

På sin blogg skriver nu Molly om känslorna kring köpet och glädjen är ett faktum. 

Lägenheten är 188 kvadratmeter och ligger ett stenkast från Strandvägen. Bildkälla: Bloggbevakning.se
Här ser man planlösningen som ej går av för hackor. Bildkälla: Bloggbevakning. se

"När vi för första gången klev in i lägenheten i torsdags kände jag direkt känslan av hemtrevnad, trygghet och en liten förälskelse, en speciell känsla som jag inte känt i någon av det tidigare lägenheterna vi tittat på. Ibland kan ju bilderna visa en sak och sedan får man en helt annan feeling i verkligheten. Vi gick iallafall runt där och tittade med mäklaren och jag tänkte bara för mig själv ”hoppas nu att Ross gillar denna lika mycket som jag” , jag ville inte säga något förens vi gick därifrån", skriver hon och fortsätter:

Här tillsammans med sin stora kärlek Ross Andrew Paquette. Bildkälla: Molly Rustas Instagram

"Och ja, han kände som jag. Vi kommer aldrig hitta något som detta. Så vi bestämde oss för att se den igen på fredagen och sen tog vi ett beslut om att lägga ett bud direkt därefter. Det gick 30 minuter och sedan ringde mäklaren upp och sa att säljaren accepterade budet och frågade om vi var redo att komma förbi och signa redan timmen därefter. 

Så nu är vi ägare av den finaste lägenheten jag någonsin kunnat drömma om belägen på Östermalm och ett stenkast från strandvägen"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kul när det går bra för andra?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?