Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña om relationen med Emilia: "Vill inte ge henne falska förhoppningar"

- 24/05/2019, 10:52 -

Det har under en tid ryktats om att Emilia Wahlund är Marcelo Peñas nya flamma. Men enligt honom själv är det inte riktigt så det ligger till.

Det var i början av maj i år som Paradise Hotel-profilen Nina Glimsell gick ut i en video och berättade att det tagit slut mellan henne och Marcelo Peña, 28. Det före detta paret träffades inne i PH 2018 och blev snabbt förälskade. Men relationen på utsidan av lyxhotellet skulle komma att bli allt annat än harmonisk. 

Marcelo & Nina
Nina och Marcelo blev förälskade i Paradise Hotel. Men saker gick inte till på sättet hon trodde. Bildkälla: Viafree

Nina flyttade in hos Marcelo och allt var frid och fröjd. Men när programmet började sändas blev det inte riktigt som planerat. 

– Jag hade föreställningen om att vi skulle se vår kärlekshistoria spelas upp från hotellet. Att det skulle bli någonting vi skulle se tillsammans och kunna skratta och mysa till. Men så blev det ju inte. Det som hände var att jag istället fick se grejerna han gjort där inne bakom min rygg. Så jag slutade ju titta efter mindre än halva säsongen och har fortfarande inte sett det, berättar hon i podden "I sanningens namn".

Hon pekas ut som Marcelos nya flirt

På sociala medier har det nu kunnat skymtas att Marcelo träffat en ny flamma, nämligen Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 19. Paret har ännu inte sagt att de är tillsammans, men gått ut med att de hänger. Marcelo kommenterar även flitigt på Emilias bilder med både hjärtan och eldflammor.

Emilia Wahlund
Emilia har setts umgås med Marcelo: Bildkälla: Emilia Wahlund

Men när Hänt träffade Peña på sommarinvigningen av krogen Strandbryggan i Stockholm valde han att för första gången berätta hans syn på det hela. 

– Nej. Emilia är en jättefin tjej, men vi är inte tillsammans. Jag vill inte ingjuta några falska förhoppningar i henne. Tvärtom. Jag är väldigt mycket singel och det vill jag som sagt vara den här sommaren, sa han till Hänt.

Dejtar du någon just nu?