Marcelo Peña om relationen med Emilia: "Vill inte ge henne falska förhoppningar"

Det har under en tid ryktats om att Emilia Wahlund är Marcelo Peñas nya flamma. Men enligt honom själv är det inte riktigt så det ligger till.


Det var i början av maj i år som Paradise Hotel-profilen Nina Glimsell gick ut i en video och berättade att det tagit slut mellan henne och Marcelo Peña, 28. Det före detta paret träffades inne i PH 2018 och blev snabbt förälskade. Men relationen på utsidan av lyxhotellet skulle komma att bli allt annat än harmonisk. 

Nina och Marcelo blev förälskade i Paradise Hotel. Men saker gick inte till på sättet hon trodde. Bildkälla: Viafree

Nina flyttade in hos Marcelo och allt var frid och fröjd. Men när programmet började sändas blev det inte riktigt som planerat. 

– Jag hade föreställningen om att vi skulle se vår kärlekshistoria spelas upp från hotellet. Att det skulle bli någonting vi skulle se tillsammans och kunna skratta och mysa till. Men så blev det ju inte. Det som hände var att jag istället fick se grejerna han gjort där inne bakom min rygg. Så jag slutade ju titta efter mindre än halva säsongen och har fortfarande inte sett det, berättar hon i podden "I sanningens namn".

Hon pekas ut som Marcelos nya flirt

På sociala medier har det nu kunnat skymtas att Marcelo träffat en ny flamma, nämligen Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 19. Paret har ännu inte sagt att de är tillsammans, men gått ut med att de hänger. Marcelo kommenterar även flitigt på Emilias bilder med både hjärtan och eldflammor.

Emilia har setts umgås med Marcelo: Bildkälla: Emilia Wahlund

Men när Hänt träffade Peña på sommarinvigningen av krogen Strandbryggan i Stockholm valde han att för första gången berätta hans syn på det hela. 

– Nej. Emilia är en jättefin tjej, men vi är inte tillsammans. Jag vill inte ingjuta några falska förhoppningar i henne. Tvärtom. Jag är väldigt mycket singel och det vill jag som sagt vara den här sommaren, sa han till Hänt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Dejtar du någon just nu?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.