Phillipes kärlekshyllning till flickvännen Bianca lämnar inte ett öga torrt

Det var under gårdagen som Phillipe Cohen publicerade en kärleksförklaring som heter duga. Kärleksförklaringen var till flickvännen Bianca Ingrosso som gjorde succé under sin showcast i Globen.


Det är få som undgått att Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, brände av en Showcast i Globen under lördagskvällen. Och tydligen hade tjejerna fått stället att fullkomligt koka. Det bjöds på allt ifrån dans, sång, kända artister och allmänt surr mellan tjejerna.

Bianca och Alice sjöng inför 10 000 fans. Bildkälla: Instagram

På sin Instagram uttryckte Bianca sin tacksamhet över alla fans som kommit till Globen för att se showen. 

"Har gråtit fyra gånger idag. Så många känslor och så mycket tacksamhet. Älskar varenda en av er. Älskar. Önskar att jag fick träffa er alla", skrev hon. 

Och Bianca själv mötte stora hyllningar på sociala medier – men det var inte bara hennes vanliga fans som hyllade henne, utan även hennes största fan – pojkvännen Phillipe. 

Kärleken sprudlar mellan Bianca och Phillipe. Bildkälla: Phillipe Cohen Instagram

"Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer! Att du gick upp på scen igår och visade hela svenska folket det jag får höra varje dag, din magiska röst - WOW!! Du är min ”mami”, min ”älskling”, min ”Ankie” och kvinna i mitt liv och inte en enda dag är en dag då jag inte blir kär i dig på nytt. Jag älskar dig ANKIE", skrev han i sitt Inlägg.

Och flickvännen Bianca var inte sen med sitt svar: 

"Men asså ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT", skrev hon under hans text.

Nu hyllas hans inlägg av Biancas fans. Ett par användare skrev kommentarer i stil med:

"Älskar när pojkvänner/makar verkligen lyfter sina flickvänner/ fruar, precis som det ska vara (och åt andra hållet såklart), så jävla bra och fint!! Ni är sjukt fina och gulliga tillsammans också! Riktigt fint skrivet!"

"Det var nog det mest vackraste och kärleksfulla jag läst från en kille till sin kvinna. En riktig man med hjärtat på rätt plats".

"Ni två är jordens finaste par"

Dansade med okänd kille

En av de som var med på efterfesten var Paradise Hotel-profilen Kristian Täljeblad som valde att filma en liten snutt från den galna kvällen. På filmen ser man Bianca dansa med en okänd kille mitt i folkmassan. Då dansen är något intim så hade hennes fans snabbt  reagerat. 

Under gårdagen gick hon därför ut med ett svar om vem den okände mannen var. 

Kristian Täljeblad filmade en härlig video från den galna efterfesten. Bildkälla: Instagram

– Det är många av er som frågat vem jag dansar med. Det är ingen främling. Det är min stylist Sebbe som för övrigt är gay, så ni behöver inte vara oroliga, avslutar hon. 

Hittade tillbaka till varandra

Få kan ha undgått att kärleken blomstrar mellan Bianca och Phillipe blomstrar igen. 

Paret var ihop från och till under fyra års tid, men i höstas valde de att gå skilda vägar. Den som följer Bianca i bland annat "Wahlgrens värld" har inte kunnat missa hur hon öppet berättat om uppbrottet och de svåra känslorna. 

Men efter mycket gråt och sorg så hittade paret slutligen tillbaka till varandra – och nu är de mer kära än någonsin. Läs mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått en kärlekshyllning av din bae?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .