Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de kusliga "Game of Thrones"-dubbelgångarna

- 27/05/2019, 18:05 -

Kit "Jon Snow" Harrington, Emilia "Daenerys Targaryen" Clarke och Maisie "Arya Stark" Williams har alla tre kusligt lika dubbelgångare. Se bilderna här – ser du vem som är vem?

För lite mer än en vecka sedan sändes det sista avsnittet någonsin av "Game of thrones". Efter åtta år har serien alltså gått i graven, och slutet blev kanske inte vad många inbitna "Got"-fans hade hoppats på – episoden "The iron throne" har det deppiga betyget 4,3 av 10 på filmsajten imdb.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur skådespelarna har förändrats genom åren. Maisie Williams, som spelar Arya Stark, har hunnit bli 21 år gammal sedan sitt genombrott i serien, och Peter Dinklage som vi känner igen som Tyrion Lannister fyller snart 50 år.

Game of Thrones
Game of Thrones är över för den här gången. Bildkälla: Stella Pictures.

Här är de galna "Game of Thrones"-dubbelgångarna

Men visste du att flera av seriens stora stjärnor har dubbelgångare? Och då pratar vi inte om någon som påminner lite om Daenerys Targaryen på håll. Nej, det är alltså i princip exakta kopior!

Konststudenten Giammarco Buccellato, 20, från Palermo, Sicilien, är vansinnigt lik skådespelaren Kit Harrington som gestaltar Jon Snow

Giammarco Buccellato
Giammarco Buccellato bjuder då och då sina följare på en selfie. Och visst är han lik Jon Snow?! Bildkälla: Instagram/giammarcobuccellato_1173

Det var för lite mer än ett år sedan som han började bli stoppad av hundratals människor på stan. Folk bad honom om autografer och Giammarco –som aldrig hade sett ett avsnitt av serien, fick bänka sig i soffan och själv se likheten.

– Vissa tror att jag är Kit Harrington på riktigt. Framförallt om jag besöker stora turiststäder som Rom eller Venedig. Folk blir helt galna och tror att jag är Kit som driver med dom genom att prata italienska, säger han till Daily Mail.

Kit Harrington
Här ser vi den "riktiga" Kit Harrington. Bildkälla: Stella Pictures

Idag tjänar han en extraslant på att vara Jon Snows dubbelgångare – han åker runt på event i hela Europa, skriver Daily Mail.

Giammarco Buccellato
Vi förstår varför många tror att Giammarco Buccellato är Kit Harrington! Bildkälla: Instagram/giammarcobuccellato_1173

Den riviga drakmodern Daenerys Targaryen spelades av Emilia Clarke, och även hon har en lookalike som heter duga. Roberta Pattaro från Turin, i Italien, har blivit viral på grund av sin likhet med Emilia Clarke. 

I april förra året så la Roberta ut en bild på sig själv där hon var klädd och sminkad som Daenerys, och reaktionerna hon fick var fantastiska.

Roberta Pattaro
Roberta Pattaro är galet lik Emilia Clarke. Bildkälla: Instagram/rorytheweirdo

Roberta, som är filmstudent, är väldigt inne på cosplay.

– Jag trodde aldrig att jag skulle bli så hyllad. Det var bara något jag gjorde för att få känna mig Daenerys i några dagar, och för att ha kul med min mormor som hjälpte mig med kostymen, säger hon till Daily Mail.

Emilia Clarke
Här ser vi Emilia Clarke som spelar Daenerys. Bildkälla: Stella Pictures

Stefany Lauren från Toronto, Kanada, tycker inte själv att hon är lik den brittiska skådespelerskan Maisie Williams som spelar Arya Stark.

Stefany
Stefany är själv skådespelare och väldigt lik Arya Stark. Men själv ser hon inte likheten! Bildkälla: Instagram/preferablystef

– Om jag ska vara ärlig så ser jag inte någon likhet mellan oss. Det enda skulle vara att vi bägge har "power-ögonbryn", säger hon till Daily Mail.

Arya Stark
Arya Stark spelas av Maisie Williams. Bildkälla: Stella Pictures

Trots det så tycker Stefany att det är kul att klä ut sig till Arya, och hennes bilder har gjort stor succé bland "Got"-fansen. Stefany är själv skådespelare och har även blivit hyllad av skådespelaren Kristian Nairn som spelar Hodor i serien.

Stefany
Stefany färgade håret rosa – precis som Maisie Williams gjorde. Bildkälla: Instagram/preferablystef
Var dom lika GOT-stjärnorna?