Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kris Jenner tvingades till sjukhus efter natten med O.J. Simpson

- 28/05/2019, 12:03 -

Kris Jenner ska ha haft en affär med skandalstjärnan O.J. Simpson – och enligt O.J:s tidigare agent så tvingades Kris uppsöka sjukhus bara timmar efter en het stund med O.J. i jacuzzin.

TV-profilen, managern och affärskvinnan Kris Jenner, 63, är som bekant mamma till Kim, Khloé, Kourtney och Rob Kardashian – den första skaran barn som hon fick med ex-maken Robert Kardashian

Kris har även döttrarna Kendall och Kylie Jenner tillsammans med sitt ex Caitlyn Jenner.

Under 1990-talet var Robert Kardashian en av de advokater som företrädde den då mordåtalade sportstjärnan O.J Simpson – och Robert var med och fick O.J frikänd från det brutala knivmordet på sin ex-fru Nicole Brown Simpson och hennes kompis Ronald Goldman.

Robert Kardashian
O.J Simpson och Robert Kardashian (längst till höger) i rätten den 28 september 1995. Bildkälla: AP Photo/Sam Mircovich, Pool, File/TT Bild

I nästan 30 år har det ryktats om att Kris hade en affär med O.J – något som hon själv har tillbakavisat.

– Det är en absolut lögn och inte sant. Jag har aldrig haft en affär med O.J, berättade Kris för magasinet In Touch år 2013.

Men nu berättar O.J Simpsons tidigare manager Norman Pardo, som jobbade för Simpson från 1999 – 2012, att affären visst har ägt rum. I hans nya dokumentär "Who Killed Nicole?" avslöjar han fler detaljer om den påstådda affären...

OJ Simpson och Kris Jenner
O.J. Simpson och Kris Jenner påstås ha haft en affär. Bildkälla: CBS/Dateline

Hade sex i jacuzzin

Enligt Pardo så badade Kris, hennes make Robert, O.J och hans fru Nicole jacuzzi under en semester. Nicole och Robert gick sedan in, och lämnade Kris och O.J ensamma i bubbelpoolen.

– O.J sa att han ställde sig upp, drog ner sina badbyxor och sa – jag ska återge exakt vad han sa: "Hennes ögon blev stora som golfbollar och sedan kn*llade jag henne tills hon gick sönder".

Enligt Pardo blev Kris och O.J:s stund i jacuzzin slutet för deras respektive relationer. Kris och Robert skilde sig 1991 och paret Simpsons skilde sig tidigt under 1992, skriver Page Six.

OJ Simpson och Nicole
O.J. Simpson och Nicole Brown var gifta när affären ska ha ägt rum. Bildkälla: AP Photo/Paul Hurschmann/TT Bild

Pardo berättar även om hur O.J skröt en hel del om sitt sex med Kris. Under en limousinfärd i North Carolina så ska O.J ha sagt att storleken på hans könsorgan ska ha orsakat fysisk smärta för Kris.

– Simpson sa "de var tvungna att ta henne till sjukhuset vid 02-03 på morgonen. Hon kom in i O.J:s rum och sa 'kan du köra mig till sjukhuset?'. Han svarade då att "Rob kunde göra det", berättar Pardo i sin dokumentär.

"Kapar inte av fem centimeter för någon"

Pardo var inte särskilt chockad av hur O.J behandlade Kris – detta då han objektifierade kvinnor och gillade att vara en "dominant hane". I dokumentären visas det även hur O.J skryter om storleken på sin penis.

– Den senaste tjejen sa till mig att om jag inte hade 25 centimeter så var hon inte intresserad. Jag sa då "jag gillar dig och är lite sugen. Men jag kommer inte kapa 5 centimeter för någon".