Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Phillipe frågade Bianca om hon varit otrogen – efter showcasten

- 31/05/2019, 11:00 -
Bianca Ingrosso

Bianca och Alice fyllde Globen.

Instagram

Det var efter Alice och Biancas showcast som Bianca Ingrosso kom hem och möttes av en väldigt speciell fråga av sin pojkvän Phillipe Cohen.

Det var under förra lördagskvällen som Globen i Stockholm kokade. Podcastduon Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, brände av en Showcast som var utan dess like. 

10 000 åskådare var på plats för att se superduon, och chockade blev de allt när Bianca och Alice överraskade alla och sjöng Sarah Dawn Finers låt "Kärleksvisan". I showens efterskall på sociala medier har tjejerna fått stående ovationer från sina fans. 

Tjejerna har hyllats till skyarna av sina fans och nyligen berättade Bianca även att showen kommer att sändas på Kanal 5 inom en snar framtid. 

Bianca Ingrosso
Bianca och Alice sjöng inför 10 000 fans. Bildkälla: Instagram

Efter showen begav sig hela influensergänget till Spy bar för en redig efterfest. Klubben som ligger placerad i centrala Stockholm fylldes till bredden av människor som ville få sig en skymt av Alice, Bianca och resten av Sveriges kändiselit. 

Gänget festade på i godan ro och dagen efter var Bianca på en middag med ett par vänner och efteråt kom hon hem vid ett  på natten. När hon mötte sin pojkvän i hallen så brast hon plötsligt ut i gråt. 

– Jag skulle gå och lägga mig och bara brister ut i gråt. Alltså jag brister verkligen. Och Phillipe bara ”vad är det, är du ledsen?”, berättar hon i podden "Alice & Bianca – säger man A måste man säga B". 

Bianca & Phillipe
Bianca och Phillipe på gala. Bildkälla: Stella Pictutres

"Jag var verkligen helt förstörd. Och Phillipe frågar då plötsligt ”Har du varit otrogen?”. Han tror alltså att jag gråter för att jag är lite bakfull och gjort något dumt. I två timmar låg jag och grät utan att ens kunna svara honom för att jag inte fick någon luft, säger hon. 

Men i själva verket grät Bianca Ingrosso på grund av sin kärlek till fansen och tacksamheten över det stöd som hon och Alice Stenlöf fick under showcasten.

Har du varit otrogen/blivit bedragen?