Linn Ahlborg om vad som hänt mellan henne och Agnes Sågström

Linn Ahlborg väljer att lätta på hjärtat i sin nya video där hon bland annat pratar pengar, sex, tv-förfrågningar samt om relationen hon idag har till Agnes Sågström.


Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 19, och profilen Agnes Sågström, 20, har varit vänner i många år. Tjejerna har gått i skolan tillsammans i Gävle, firat student, festat, rest och båda har idag många följare på sina sociala medier. 

Under hela Gävletiden umgicks tjejerna flitigt och satt i princip ihop, men det hela förändrades drastiskt när Linn valde att flytta till Stockholm.

Tjejerna har varit bästa vänner i flera års tid. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

Agnes syns till mindre och mindre i Linns liv och i många videos pratar Linn aldrig längre om sin vän, vilket fått fansen att spekulera i om tjejerna fått en liten fnurra på tråden. 

Linn får dagligen frågor om vad som hänt mellan henne och Agnes. Bildkälla: Linn Ahlborg Youtube

I kommentarsfälten under Ahlborgs videos dyker frågan: "Är du och Agnes ovänner?" upp flitigt. Detta har fått Linn att nu ta upp frågan i en frågestund för att reda ut ett och annat. 

Tjejerna innan bal. Bildkälla: Youtube

– Den här frågan får jag verkligen varje dag. Många offentliga personer kan nog känna igen sig i att, så fort en kompis eller partner inte längre dyker upp konstant i ens flöde så drar folk snabbt slutsatsen att man bråkat. Men det behöver inte vara så dramatiskt. Agnes syntes ju jättemycket på min kanal under sommaren och studenten. Vi umgicks väldigt mycket då, säger hon och fortsätter. 

– Nu bor vi ju inte längre i samma stad. Så hon syns inte lika mycket då vi inte umgås lika mycket längre. Vi ska snart på Summerburst i Göteborg och kommer antagligen att hänga skitmycket i sommar, berättar Linn. 

Summan av kardemumman är alltså att – nej, tjejerna är inte ovänner. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.