Donald Trump och Meghan Markle
Donald Trump kallar Meghan Markle för "äcklig". - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Donald Trumps hårda ord om Meghan Markle: "Äcklig"

Det är i en intervju med brittiska The Sun som den amerikanska presidenten Donald Trump kallar Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, för "äcklig".


Den amerikanska presidenten Donald Trump, 72, befinner sig i skrivande stund på ett statsbesök i Storbritannien. 

I samband med resan till huvudstaden London så intervjuades Trump av den brittiska tabloiden The Sun, och då passade han på att ge en känga till Meghan Markle, hertiginnan av Sussex.

Det var år 2016 som Meghan i en tv-intervju kallade Trump för kvinnofientlig. 

Meghan Markle uppmanade folk att rösta på Hillary Clinton istället för Donald Trump. Bildkälla: Stella Pictures.

När journalisten på The Sun berättade för Trump om Meghans åsikter så hävdade presidenten att det var första gången hade hörde talas om att hon inte är så förtjust i honom.

– Det visste jag inte. Vad kan jag säga? Jag visste inte att hon var äcklig, sa han till The Sun.

I samma intervju sa Trump att han tror att Meghan kommer att bli en "väldigt bra" prinsessa. Apropå att hon nu ingår i den brittiska kungafamiljen sa han vidare: 

– Det är trevligt, och jag är övertygad om att hon kommer att göra det excellent. Hon kommer att vara väldigt bra. Jag hoppas att hon lyckas, sa han vidare. 

Trots att det finns en ljudupptagning så hävdar Trump att han aldrig sagt orden om Meghan...Bildkälla: Stella Pictures.

På Twitter skrev sedan Trump att han "aldrig har kallat Meghan Markle för äcklig" utan att det hela är påhittat och "fake news". 

Detta trots att Trumps ord om Meghan finns inspelade på band, något som Washington Post har rapporterat om. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du trött på Donald Trump?
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.