Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund, Siv Cotton & Elena Belle
Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund, Siv Cotton & Elena Belle - Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3

Här är alla fruarna i nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar

Svenska Hollywoodfruar är tillbaka och säsongen väntas bjuda på en hel del dramatik och oväntade allianser. Vi får i vanlig ordning följa fruarna i deras vardag och de får i denna säsong sällskap av två fruar som gör comeback.


I höst firar succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar tio år med en jubileumssäsong som kickar igång redan tisdag 27 augusti. 

Denna säsong kommer att innehålla allt från tårar och hårda ord till massor av skratt och kärleksbetygelser. Fruarna kommer bland annat övernatta tillsammans och gå på exklusiva trädgårdsfester.

Nyheter24 listar alla fruar som kommer att medverka i den efterlängtade jubileumssäsongen. 

Maria Montazami är en riktig veteran i Svenska Hollywoodfruar. Bildkälla: Daniel Sahlberg / TV3

Maria Montazami 

Maria Montazami, 53, är en riktig fruveteran och henne kommer vi givetvis att få följa i denna säsong. Hon vann svenska folkets hjärtan med sina ”ostkrokar” och ”tassels” för drygt ett decennium sedan. Maria är ursprungligen från Västerås men bor nu i Los Angeles med sin man Kamran Montazami och deras fyra barn. Hon blev en av deltagarna i TV3-serien redan 2009. 

Gunilla Persson har vi följt i både Svenska New York-fruar och Svenska Hollywoodfruar sedan 2010. Bildkälla: Daniel Sahlberg / TV3

Gunilla Persson 

Gunilla Persson, 60, är även hon en veteran i i succéserien. Hon är ursprungligen från Norrköping och bor nu i Pacific Palisades, Los Angeles, tillsammans med dottern Erika och sin mamma Iris. Vi har följt Gunilla i både Svenska New York-fruar och Svenska Hollywoodfruar sedan 2010. Hon har även medverkat i en rad andra tv-program som Biggest Loser VIP och Fångarna på fortet. 

Tidigare glamourmodellen Natacha Peyre går nu för tiden under namnet Elena Belle och är med i Svenska Hollywoodfruar. Bildkälla: Daniel Sahlberg / TV3

Elena Belle

Elena Belle, 34, tidigare Natacha Peyre är född på Ibiza i Spanien. Hon är en före detta glamourmodell och realitystjärna som slog igenom i Paradise Hotel 2005. Som modell har hon bland annat fotograferats för herrtidningarna Slitz, Moore och Playboy. Elena Belle flyttade till Los Angeles vid årskiftet 2008/2009 och har medverkat i Svenska Hollywoodfruar sedan 2016. 

Siv Cotton gör en efterlängtad comeback i den kommande säsongen. Bildkälla: Daniel Sahlberg / TV3

Siv Cotton 

Siv Cotton, 47, är en av säsongens nytillskott som gör en efterlängtad comeback. Hon var nämligen med i den sjätte säsongen av Svenska Hollywoodfruar och har även medverkat i den norska versionen. Siv är frånskild och driver en mäklarbyrå i Beverly Hills. 

Åsa Vesterlund gör även hon en comeback i jubileumssäsongen. Bildkälla: Daniel Sahlberg / TV3

Åsa Vesterlund 

Åsa Vesterlund, 44, gör även hon en efterlängtad comeback. Vi såg henne första gången i den sjätte säsongen av programmet som också har medverkat i Svenska New York fruar. Åsa är född i Hortlax, utanför Piteå, och bor numera i Florida och Kalifornien. Hon flyttade till USA som tonåring för att jobba som barnflicka.

Svenska Hollywoodfruar har säsongspremiär i höst på TV3 och på NENT Groups streamingtjänster Viafree och Viaplay. 

Läs mer: Dildohämnd, skällsord och kastade glas–  här är konflikterna i Svenska Hollywoodfruar

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Svenska Hollywoodfruar?
Tack för din röst!