Lancelot Hedman Graaf avslöjar nya karriärvalet: ”Lever vilt”

- 04/06/2019, 13:20

Lancelot Hedman Graaf vann svenska folkets hjärtan när han tog sig hela vägen till semifinal i TV4:s succéprogram Let’s Dance. Nu är årets säsong över, men Lance ligger inte på latsidan för det. Han har stora planer på gång.

Lancelot Hedman Graaf, 18, gjorde en storstilad insats i årets Let’s Dance och tog sig hela vägen till semifinal med danspartnern Linn Hegdal, 23. 

Han har kämpat stenhårt under säsongen, trots bihålebesvär och tidiga mornar. Fastän han slitigt under hela våren ligger han verkligen inte på latsidan nu när säsongen är över. 

Lancelot har stora planer på gång tillsammans med kompisen Linton Calmroth. 

På måndagen skrev de under för skivbolaget Universal och kommer nu att börja satsa helhjärtat på musiken. 

– Vi har alltid gillat musik och hållit på från och till. För ungefär två år sedan valde vi att ta det mer seriöst och lägga ner tid på det, säger Lancelot Hedman Graaf till Nöjesbladet.

Lancelot Hedman Graaf
Lancelot Hedman Graaf och Linton Calmroth har skrivit under för skivbolaget Universal. Bildkälla: Instagram/lancelothedmangraaf

Först ut är singeln ”Best time’s right now” som släpps den 21 juni. Musikstilen är elektronisk dansmusik och kompis-duon ligger bakom både produktionen och arrangemanget av låtarna. 

Lancelot förtydligar att han verkligen brinner för musiken och inte vill bli någon ”kändis-dj”. 

– Vi har hållit på jättelänge nu och sitter inte och får vår musik gjord av andra människor – som de flesta influencers som gör musik, säger Lancelot till Nöjesbladet. 

När han får frågan om målet med karriärvalet är att få kasta ut tv-apparater ur hotellrumsfönster och jagas av groupies säger han att det inte är något som lockar, men att det hade varit kul. 

– Vilt lever jag redan, kan jag säga, säger Lance i samma intervju. 

Lancelot berättade tidigare för Nyheter24 att han brukar hitta på ett och annat bus när han går ut och festar. Läs mer om det här!

Kommer du lyssna på Lancelots musik?