Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca och Phillipe pratade inte med varandra när hon flyttade in i hans hus

- 04/06/2019, 15:22 -

Bianca Ingrosso har köpt en ny lyxig lägenhet på Östermalm. Det alla inte vet är att pojkvännen Phillipe bor i samma hus och att Bianca flyttade in under tiden paret fortfarande hade uppbrott.

Det är nog få som kan ha undgått att kärleken blomstrar återigen mellan Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 25. Men det har ju varit minst sagt fram och tillbaka. Deras senaste uppbrott varade i fyra månader, sen blev de ett par igen.

Det var omkring årsskiftet som paret gick isär, och under familjen Wahlgren/Ingrossos semester i Wahlgrens värld fick man se hur hjärtekrossad Bianca var. 

– Jag kommer aldrig att må bra igen, sa en gråtande Bianca till mamma Pernilla och bror Benjamin

Bianca Ingrosso
Bianca var helt förkrossad efter att Phillipe lämnat henne. Bildkälla: Dplay

När familjen reste hem var det dags för Bianca att hitta sig en ny lägenhet, och hon hann bara gå på ett par visningar innan hon snabbt bestämde sig för vilken hon ville ha. 

Bianca Ingrossos lägenhet
Bianca berättar att hon är supersugen på att flytta in i sin nya lägenhet. Bildkälla: Mäkleri Ekenstam

Valet landade på en lyxig pärla på Östermalm och hon är i skrivande stund mitt uppe i en renovering av lägenheten då hon bland annat ville göra om hela köket. 

Då lägenheten är under ombyggnad tvingas Bianca just nu att bo hos pojkvännen Phillipe – som bor i samma byggnad. 

Bianca Ingrosso & Phillipe
Bianca och Phillipe blev tillsammans efter att han smsat henne att han saknar henne. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Sanningen är den att Bianca flyttade in under tiden profilerna inte ens pratade med varandra, vilket hon nu berättar om i podden "Alice & Bianca – säger man A måste man säga B". 

– Det är egentligen hysteriskt kul när man tänker på det. Han dumpar dig, det går lite tid, och du köper en lägenhet i samma byggnad, skrattar Alice.

– Tänk om vi inte hade blivit tillsammans igen? Vad konstigt det hade varit. Men det blev ju bra tillslut,  säger Bianca.