Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Philippa Parnevik och Harrison Chandon har gjort slut: "Så pinsam"

- 10/06/2019, 11:45 -

Philippa Parnevik och pojkvännen Harrison Chandon har gjort slut, och i det senaste avsnittet av "Pillowtalk" berättar hon mer om uppbrottet.

Systrarna Peg, 23, och Penny Parnevik, 22, driver tillsammans podcasten "Pillowtalk" och i det senaste avsnittet har de även bjudit in sin lillasyster Philippa Parnevik, 21. Där avslöjar Philippa att hon är singel efter uppbrottet från pojkvännen Harrison Chandon.

Philippa och Harrison blev ihop för över ett år sedan, och de träffades via gemensamma vänner. De går även i samma skola, vilket är Fashion Institute of Technology i Brooklyn, New York.

När Philippa fyllde år i maj förra året så skrev han en gullig kärlekshyllning till sin bae.

"Grattis till tjejen som har haft åtta hål i tänderna, aldrig har rökt gräs, vägrar äta frukt, äter flingor dygnet runt, ser ut som en sköldpadda på morgonen, vägrar sova ensam och på något sätt vet allting. Du är den mest extra människan jag vet och jag antar att det är det som gör dig så tilldragande", skrev han.

Philippa Parnevik och Harrison Chandon
Philippa Parnevik och Harrison Chandon har gjort slut. Bildkälla: Instagram/philippaparnevik

Men nu är alltså förhållandet över, något som Philippa bekräftar i podcasten.
       
– Harrison gjorde slut med mig. Jag visste alltid innerst inne att det här inte är han jag kommer att gifta mig med. I början när han kom med mig till Sverige så tänkte jag "oj, han är så pinsam och jag måste göra slut med honom", berättar hon.

Efter en resa till romantikens huvudstad Paris så tändes gnistorna mellan paret igen, men det räckte inte. 

– Men det var ingen dålig breakup, han sa typ "Philippa, jag kan inte vara med dig just nu". Vi hade alltid

Nu ser Philippa fram emot en singelsommar och dessutom har hon skaffat dejtingappen Raya som är ett Tinder för kändisar. Där har hon matchat med både den ena och den tredje.