Magdalena Graaf hyllas efter nya bilderna: "Vad är det du gjort?"

- 10/06/2019, 13:11 -

Magdalena Graafs nya bilder fick fansen att tappa hakan. "Wow säger jag!" och "Bara att gratulera" är några av lovorden som Magdalena har fått.

Den som följer Magdalena Graaf, 43, på Instagram eller via hennes välbesökta blogg har nog inte kunnat undgå att hon den senaste tiden har ägnat mycket tid och svett åt träning. 

Den riktiga kickstarten blev när Magdalena i höstas åkte iväg på en hälsoresa till Thailand. Där la hon om sin kost och träning.

I oktober 2018 var Magdalena med i Söndagsintervjun i P1. Då berättade hon att hon under tiden i Thailand fick dricka "fruktansvärt äckliga" juicer.

Hon gick ner 14 kilo under resan, och när hon kom hem var det med en stark hälsa. Tidigare hade hon haft värk i höfter och hälsporre, men smärtan var som bortblåst efter att hon lagt till de nya rutinerna i vardagen.

I sina sociala medier och på sin blogg gör nu Magdalena reklam för träningskläderna Stronger – och nu hyllas hon av sina fans för de snygga bilderna. 

Magdalena Graaf
Magdalena Graafs nya bilder för träningskläderna Stronger fick hennes fans att tappa hakan. Bildkälla: Magdalenagraaf.se

En följare skrev "Har du skrivit någonstans om vad det är du gjort men som jag missat?", varpå Magdalena svarade att det mest är lägret i Thailand som ligger bakom förändringen. 

Magdalena Graaf
Kickstarten för Magdalena blev en hälsoresa till Thailand. Bildkälla: Magdalenagraaf.se
Magdalena Graaf
Både på Instagram och i hennes blogg så strömmar kommentarerna in. Bildkälla: Magdalenagraaf.se
Magdalena Graaf
Wow! Bildkälla: Magdalenagraaf.se

Både i kommentarsfältet på hennes blogg och på Instagram så strömmar kommentarerna in:

"Du är fantastiskt vacker "

"Wow säger jag! Har inte riktigt fattat att du tränar så mycket eftersom du inte skriver om det på bloggen precis, vilket inte gör något. Imponerande att man kan se ut så vid 40+ och efter 5 barn! Bara att gratulera!"

"Måste bara säga att jag tycker du är fantastiskt snygg just nu. Älskar din frisyr. Du passar såå bra i page. Sen är du väldigt snygg i kroppen. Ytlig kommentar jag vet, men måste bara ge dej den"

"Håller verkligen med, asså du har aldrig varit så snygg som nu, ju äldre du blir desto snyggare blir du, jösses!"

"Magdalena är supersnygg. Hon är en stor inspirationskälla"

"Jäklar såå snygg du är nu ! Håret, facet och inte minst kroppen...WOW"