Lady Gagas ilskna ord efter Coopers seperation 

- 11/06/2019, 14:28 -

Romansryktena har gått heta kring Lady Gaga och Bradley Cooper. Och de späddes på ytterligare när Cooper och Irina Shayk meddelade att de går skilda vägar. Nu uttalar sig Gaga för första gången sedan separationen.

Världsartisten Lady Gaga, 33, och skådespelaren Bradley Cooper, 44, har länge omgärdats av romansrykten. De blossade upp i samband med deras medverkan i succéfilmen ”A star is born”. 

Men Bradley Cooper har ju som bekant varit förlovad med supermodellen Irina Shayk, 33. Paret var tillsammans i fyra år och har en tvåårig dotter. 

Enligt amerikanska medier var parets relation dålig under en längre period och nyligen meddelade de att deras förlovning är bruten. Och efter uppbrottet har de amerikanska medierna stenhårt bevakat det påstådda triangeldramat. 

Lady Gaga och Bradley Cooper
Romansryktena gick heta efter Lady Gagas och Bradley Coopers medverkan i succéfilmen ”A star is born”. Bildkälla: Stella pictures

Gaga har fått nog

Men i helgen verkade Lady Gaga ha fått nog. Hon ilsknade till rejält under en konsert i Las Vegas när fans vid upprepade tillfällen ropade efter Bradley Cooper, uppger CNN. 

– Och en sak till, var snälla eller dra åt helvete, sa Lady Gaga innan hon började sjunga det Oscarsvinnande ledmotivet ”Shallow” från filmen ”A star is born”.

Vänskapligt uppbrott 

Det verkar som att uppbrottet mellan Shayk och Cooper går lugnt till. Enligt en källa till People håller de just nu vänligt på att diskutera hur de ska dela vårdnaden om sin dotter Lea De Seine. 

Vill du läsa mer om Bradley Coopers och Irina Shayks uppbrott kan du göra det här!

Tror du att Lady Gaga och Bradley Cooper har en romans?