Bradley Cooper och Irina Shayk bryter upp – efter fyra år

Världsstjärnorna Bradley Cooper och Irina Shayk går skilda vägar, skriver People. Paret började dejta 2015 och har dottern Lea De Seine, 2, tillsammans.


Förhållandet mellan skådespelaren Bradley Cooper44, och supermodellen Irina Shayk, 33, har tagit slut. Efter fyra år tillsammans har stjärnorna nu valt att gå skilda vägar, skriver People.

Irina och Bradley blev tillsammans 2015. Bildkälla: Stella Pictures

Det har länge spekulerats i huruvida Bradley skulle ha haft en romans med Lady Gaga som han spelade mot i "A Star Is Born". När duon framförde låten "Shallow" på Oscarsgalan så kunde ingen undgå kemin mellan dom – men Gaga satte väldigt tidigt punkt för ryktet.

Källor till Page Six har tidigare sagt att det varit väldigt dåligt mellan Irina och Bradley men att de hållit ihop för sin 2-åriga dotter, som de nu kommer att ha delad vårdnad om. 

Paret gör nu slut efter fyra år tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

Irina sågs bära ut en stor resväska från Bradleys hus för ett par dagar sedan.

Lady Gaga och Bradley Cooper framförde låten "Shallow" på Oscarsgalan. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu har ryktena om Gagas och Bradleys misstänkte kärleksaffär blossat upp på nytt.

Tidigare förhållanden

Bradley hade precis gått isär med dåvarande flickvännen Suki Waterhouse, innan han började träffa Irina 2015. Han var innan dess gift med skådespelerskan Jennifer Esposito. Paret gifte sig 2007 men skilde sig redan efter fyra månader. 

Jennifer Esposito till vänster och Suki Waterhouse till höger. Bildkälla: Stella Pictures

Irina har tidigare varit tillsammans med fotbolsspelaren Christiano Ronaldo. De dejtade mellan 2010 – 2015.

Lady Gaga avslöjade 2017 att hon börjat dejta Christian Carino. Paret förlovade sig 2018 men blåste av förlovningen 2019. 

Det går minst sagt snabbt i Hollywood. 

Men det är inte första gången Gaga är förlovad. 2016 var hon förlovad med Vampire Diaries-skådisen Taylor Kinney.

Taylor Kinney har dejtat Lady Gaga. Bildkälla: Stella Pictures

Innan dess var hon tillsammans med barägaren Luc Carl. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?