Jasmine Gustafsson i ny dokumentär: "Min pappa blev mördad"

- 11/06/2019, 13:34 -

Youtubestjärnan Jasmine Gustafsson hyllas av fansen efter att hon under gårdagen släppte dokumentären "Mot alla odds". Dokumentären är en hyllning till hennes pappa som blev mördad 2018.

 Jasmine "Jasse" Gustafsson, 25, är dokusåpadrottningen som skapat kaos i både Paradise Hotel och Ex on the beach. Med sin starka personlighet, sina långa fransar och sitt heta temperament har hon minst sagt lämnat avtryck i den svenska reality-världen och idag försörjer hon sig som Youtubestjärna och influenser. 

Jasmine Gustafsson
Jasmine Gustafsson har idag över 100 000 som följer henne dagligen på Youtube. Bildkälla: Jasmine Gustafsson Instagram

Jasse har en trogen fanskara som följer hennes varje steg – och som nu har kommit att bli hennes största supportrar när det kommer till hennes senaste projekt. 

Under gårdagen släppte hon nämligen sin alldeles egna dokumentär, som handlar om hennes liv, men som även är en hyllning till hennes pappa som tragiskt gick bort 13 juni 2018. 

För första gången väljer nu Jasmine att berätta vad det var som egentligen hände, omständigheterna runtom samt om livet efter. 

Jasmine Gustafsson
"Jag öppnade och möttes av två poliser", berättar hon i dokumentären "Mot alla odds". Bildkälla: Youtube

– Det plingade på dörren och jag öppnade. Där stod två poliser som frågade om jag var Jasmine, och om vi kunde prata lite. Då berättar dom att pappa blivit ihjälskjuten utanför sitt hem, berättar Jasmine med gråten i halsen i den gripande dokumentären. 

– Första kunde jag knappt reagera. Detta hade varit på nyheterna och överallt på sociala medier. Sedan började jag tänka 'vad fan gör jag nu, jag är ju offentlig? kommer de att komma efter oss också', tillägger hon. 

Jasmine berättar att hon suttit dygnet runt och följt flashback-tråden som handlade om mordet för att se om hennes namn skulle komma att dyka upp. 

– Tillslut så såg jag att mitt namn stod där, berättar hon. 

– Jag fick sedan ett samtal från veterinären som hade hand om pappas hund, då han var ute med hunden när han blev skjuten. Jag fick då en känsla i kroppen där jag bara kände "hoppas att det gick fort".... så att han slapp lida iallafall, säger hon. 

Vill du se hela dokumentären så kan du göra det här.