Bianca Ingrosso föll ihop på stan: "De bar in mig på ett hotell"

- 12/06/2019, 15:01 -

Det var när Bianca Ingrosso gick omkring på stan som hon plötsligt började känna av en stark yrsel. Plötsligt blev det bara svart. "Jag vaknar till av att tre personer bär in mig på ett hotell".

Bianca Ingrosso har minst sagt många bollar i luften. Hon och kollegan Alice Stenlöf hyllades nyligen till skyarna efter att ha fyllt Globen under sin showcast. Tjejerna sjöng, dansade, pratade och bjöd på sig själva – vilket hade krävt flera månaders genrep. 

Bianca Ingrosso
Bianca är en tjej med många bollar i luften. Bildkälla: Stella Pictures

Utöver det driver Bianca sitt eget sminkmärke CAIA som hela tiden lanserar nya produkter, hon driver en av landets största poddar, är ambassadör för olika företag, spelar in Wahlgrens värld och sitter i TALANG-juryn.

Men nu har hon en helt ny grej på sitt schema. Bianca har nämligen börjat träna hos en personlig tränare på ett privat gym.  Och de passen skämtar man inte bort. 

 – Det var intensivt, det var mycket vikter, det var flås men det var jättekul. Han kör så hårt med mig att jag får sura uppstötningar efteråt. Höll seriöst på att ramla i trappan, berättar Bianca. 

Bianca Ingrosso
"Plötsligt blev det bara svart", berättar Bianca.

Men det var inte det enda som hände. 

– När jag kom ut på stan höll jag på att svimma. Sen blev det svart. Så tre personer fick grabba tag i mig och bära in mig på Nobis hotell och lägga mig på deras toalett i en timma, berättar Bianca. 

– Efteråt så gick jag bara omkring på stan och visste knappt vart jag skulle. Det var helt sjukt berättar Bianca. 

I sin podd berättar hon att hon misstänker att blodsockerfall och utmattning låg bakom hemmes svimning. 

– Jag hade inte ätit någon frukost då det var tidigt på morgonen, så tror verkligen det berodde på det. 

har du svimmat någon gång?