Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här träffade PH-Jesper Bengtsson nya flamman: "Extremt förvånad"

- 14/06/2019, 11:25

På senare tid har en tjej synts frekvent på PH-vinnaren Jesper Bengtssons Instagram och i serien Paradise Hotel – Efter festen. Och de två började dejta på ett minst sagt annorlunda sätt.

Jesper Bengtsson, 23, tog hem segern i årets säsong av Paradise hotel. Men han förlorade alla prispengarna efter att hans partner Hannah ”HK” Klostermann, 21, valde att kasta kulan och ensam ta hem vinstpengarna. 

Efter säsongens slut kan man följa Jesper Bengtsson i hans vardag på både hans Instagramkonto och i serien Paradise Hotel – Efter festen. På senare tid har en tjej vid namn Linda dykt upp allt mer frekvent vid Jespers sida. 

Sov ihop en natt 

Det hela började med att de skrev till varandra på Instagram och sedan sov ihop en natt. Men Linda vågade inte ta steget och höra av sig igen. 

Men sedan tog hon mod till sig och bjöd ut Jesper i programmet Hemliga beundrare. 

– Jag tror definitivt att vi skulle bli ett snyggt par, säger Linda i programmet. 

Jesper berättar i Hemliga beundrare att det har gått bra för honom med tjejerna efter medverkan i PH. 

– Jag letar inte efter kärleken, den kommer när den kommer. Om den kommer i dag skulle jag bli extremt förvånad, säger Jesper. 

Jesper Bengtsson
Linda har setts på Jesper Bengtssons Instagram på senare tid. Bilkälla: Instagram/jesperbengtson

När Linda väl kliver in i rummet och visar sig vara den hemliga beundraren blir Jesper väldigt positivt överraskad, men han kände sig ganska tveksam till om kärlek skulle uppstå.

 – Hon gör ett jävligt bra jobb om hon lyckas fånga mitt hjärta nu, säger Jesper i programmet. 

Men det verkade som att Linda lyckades med tanke på att hon senast sågs på PH-vinnarens Instagramkonto för drygt en vecka sedan. 

Hemliga beundrare finns att se i dag på Viafree och Viaplay, 

Skulle du våga vara med i Hemliga beundrare?