Kurt Cobain och Courtney Love
Kurt Cobain spökade för Courtney Love - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Courtney Love träffade Kurt Cobains spöke: "Han sa hej"

Courtney Love, 54, berättar att hon har träffat Kurt Cobains spöke. I en intervju avslöjar hon detaljerna om det övernaturliga mötet.


Det var den 5 april 1994 som Nirvanas sångare Kurt Cobain tog heroin och sköt sig själv i huvudet med ett hagelgevär. Han hittades död den 8 april och polisen kunde konstatera att stjärnan tagit sitt eget liv. 

Kurt blev bara 27 år gammal, och efter sig lämnade han hustrun Courtney Love och dottern Frances Bean.

Kurt Cobain, Courtney Love och Frances Bean. Bildkälla: Stella Pictures.

I en intervju med Interview Magazine så svarar Courtney på 20 frågor från kändisar som Debbie Harry, Marilyn Manson och Lana Del Rey. En av kändisarna som har en fråga till Courtney är skådespelaren Joshua Boone. Han undrar om Courtney någonsin har sett ett spöke.

Och mycket riktigt – det har hon. Under slutet av 90-talet så var Courtney ihop med skådespelaren Edward Norton, och det var när de flyttade ihop som Courtney ska ha råkat ut för den övernaturliga händelsen.

– När jag flyttade till Hancock Park i Los Angeles från Seattle med Frances och Edward, så såg jag Kurt sitta i en stol för ett ögonblick. Han sa "hej" till mig och drog, berättar Courtney, skriver NME.

Kurt Cobain spökade för frugan Courtney Love. Bildkälla: Stella Pictures
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.